Томов към феновете: Купувайте акции, за да спасим ЦСКА!

OFFNews Последна промяна на 26 март 2015 в 17:22 1858 7

ЦСКА ще получи лиценз, а средствата за заплати на футболистите ще бъдат осигурени.

Това обяви на пресконференция на стадион "Българска армия" главният акционер на армейския клуб Александър Томов.

"Аз се връщам в ЦСКА по принуда, защото виждам заговор. Защо по принуда? Опитът да се удари ЦСКА, поредният опит да се удари ЦСКА е престъпление. Това да поемеш писменни ангажименти и да се измъкнеш по бели гащи и да кажеш три дни по-късно, че не са ти дали информация, лъжейки, това е атака, която е ясна. ЦСКА обаче ще получи лиценз, заплатите на футболистите ще бъдат изплатени, а тези хора Инджов и Манджуков няма да видят повече ЦСКА", закани се футболният бос.

Томов призова феновете масово да купуват акции на ЦСКА, за да помогнат за спасяването на лиценза за европейските клубни турнири и да предотвратят попадането на клуба в ръцете на Юлиян Инджов и семейство Манджукови.

"Обръщаме се към феновете - да дадат пари, за да върнем залога, който не е толкова голям. Акциите след това си оставят в тях. Елате тук, защото това е гавра с нашия отбор, която не трябва да допускаме", допълни той.

Той обясни, че акциите ще се продават на "познатата цена" от 3 лева в стая на стадиона.

"Предстоят ни пет дни денонощна работа. Лиценз ще има, феновете нека да са спокойни. Ако имахме още десетина дни, щеше да е по-лесно, но те (Инджов и Манджукови) ни ги взеха с този цирк", каза още председателят на надзорния съвет.

"Няма да коментирам причините защо последва отказа на Инджов и Манджуков. За нас е ясно, че от месец насам атаката срещу ЦСКА стана радикална. През цялата година сте свидетели как определени медии бяха достатъчно добре подкрепени да ругаят срещу ЦСКА. Бяхме десетки пъти фалирани, стотици пъти ни взимаха лиценза. Всичко това знаем кой и как го организира", продължи Томов.

"Имаше жертви. Отборът беше пробит, лично от Манджуков бе предприета атака срещу Стойчо Младенов. Бяха специално откраднати документи, за да бъде уязвен Стойчо Младенов, беше атакуван, беше поставен ултиматум на Стойчо Младенов. Такава мръсотия има граници. Зад тази работа се крие Манджуков, но то е съвместно. Каква е целта - ясна е целта. Удряйки върху треньора и отбора преди мача с Лудогорец, да има тежка драма. Стойчо Младенов се завръща обаче в ЦСКА на ръководен пост", съобщи новината главният акционер в клуба Александър Томов.

Томов разгледа и варианта, в който след 31 март Инджов и Манджукови да увеличат акциите си. В такъв случай той призова тези акции да бъдат дадени на фен организациите. "Да не се окаже, че ще ги иска после офшорна фирма на остров Ман."

"Не може да направиш пресконференция миналия петък, да донесеш договор, после да дадеш интервю и да кажеш "аз ще помисля", а после да кажеш "Томов нещо маже". Вие съдете какво е това. ЦСКА не може да бъде оставане в ръцете на подобни лица. Ще направим всичко това да не се случи. Ако се обадят още един път, ще публикувам всички договори", заяви Томов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.03 2015 в 18:02

Толкова смърди около теб, Томов, че не знам как не ти идва наум да се разкараш от мястото, на което си се закотвил!

27.03 2015 в 07:06

Томов,става ми гнусно от такива комунистически отживелици като теб. Ти си просто криминален елемент който диша спокойно въздуха на нормалните хора. Извратено псе.

26.03 2015 в 22:31

Мъртвият но още НЕпогребан Комунистически Варшавски Договор (ЦСКА) и вечноживата Комунистическата Държавна Сигурност (Левски) си правят мръсни номера . # Когато погребем тези два символа на тоталитаризма, насилието и наглостта, ще разберем, че „преходът” е свършил. # P.S. Вероятно до тогава бългаите, които не са успели да емигрират просто ще измрат . . .

26.03 2015 в 19:33

Направете опашки както пред "Лайф Чоис Интернешънъл" !?!

26.03 2015 в 19:19

Лъжецът призовава ахмаците да плащат, пардон, да купуват акции и да спасяват...

26.03 2015 в 18:10

Нещастници. Хора, които не могат да управляват качествено каквото и да е било, отгоре на всичкото и се изкарват като спасители. Абсолютен цирк разиграха и то заради собствената си некадърност. Унищожихте българския футбол! Феновете да спасявали клуба... направо го закривайте. Това не е ЦСКА и няма да бъде, докато бъде управлявано от такива отрепки! Всичко трябва да се изрине из основи, както в ЦСКА, така в Левски, така и във всички български отбори!

26.03 2015 в 18:00

Има ли "Лудогорци" !?!