Искат Васил Божков да се върне в ЦСКА

OFFNews 22 април 2015 в 21:42 3074 0

Васил Божков

Акционерите на ЦСКА посетиха бившия благодетел на клуба Васил Божков. В офиса на "Нова холдинг" пристигна Ивайло Манджуков. Той влезе и излезе с папка в ръка, но каза, че е по бизнес и не даде подробности.

Според запознати в папката, която е носел синът на Петър Манджуров, е имало и молба до съда за започване процедура по фалит на "Армейците". Тя не е внесена в съда, но ако до петък не се намери решение на проблема с парите и това ще стане факт. Подобно процедура означава, че 31-кратните шампиони ще започнат от "А" окръжна, пише Стандарт.

Не е ясна позицията на Васил Божков, ако наистина е бил поканен да се върне. При оттеглянето си преди 9 години той заяви, че с радост спира да се занимава с български футбол. И няма да се върне никога.

Според други източници пък посещението на Манджуков днес не е отчаяна проява, а резултат от преговори. И те са отложили двете пресконференции, вчера и днес, на които трябваше да стане ясна съдбата на клуба.

Хиляди догадки, тъй като никой не пожела да изнесе информация от извора.

До петък ЦСКА трябва да реши и други проблем, ако реши да на фалира. Още 300 000 лева са нужни за лиценз поне за "А" група, за Европа никой не отваря дума в настоящата ситуация. Нужни са и спешни мерки по наемане на адвокат, тъй като на 13 май идва делото в Лозана за близо 1 милион евро по казусите с Нилсон и Тангариня.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови