Стотици на протест в София, искат импийчмънт на Радев (видео)

OFFNews 24 март 2023 в 19:15 10822 25

Снимка БГНЕС/ХРИСТИНА ВЛАДИМИРОВА

Протест за импийчмънт на Радев

Около 500 души се събраха на протест пред "Дондуков 2" тази вечер, за да поискат импийчмънт на президента Румен Радев.

В протеста, организиран от БОЕЦ, се включиха и кандидат-депутатите Иван Калчев-Глиги и Васил Гюров. Те заявиха, че ако влязат в 49-ото НС, първата им задача ще бъде започването на процедура по импийчмънт на Радев, както и изпращането на военна помощ за Украйна.

Георги Георгиев от БОЕЦ заяви, че Радев може да бъде обвинен за държавна измяна заради позицията му за войната в Украйна.

За да покаже, че сме суверенна държава, Радев не дава ни танкове, ни ПВО, нито изтребители на Украйна

В началото на месеца лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов обяви, че има основание за импийчмънт, ако заради Радев не сме изпращали оръжия на Украйна. Той каза, че в следващия парламент ще има комисия за проверка на действията на служебния кабинет по отношение на изпълнението на решението на предишното НС за военната помощ за Украйна. Атанасов е на мнение, че трябва да се провери дали неизпълнението на решението за военната помощ се е случвало по разпореждане на президента Румен Радев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

26

Име на профила

25.03 2023 в 20:36

При мен работи да отворя сайта в Desktop режим и става, ама ми е досадно и просто не пиша.

2073

25

Johnny B Goode

25.03 2023 в 18:41

Профил, когато напишеш нещо от мобилно устройство и то не се появи когато го постнеш, натисни BACK и го изпрати втори път. Втория път са записва, поне от Chrome на Android.

3767

24

Име на профила

25.03 2023 в 13:44

Снощи бях на мобилно устройство и не можех да пиша (оффнюз, инвестирайте си в сайта...)

Гражданин ли си, селянин ли - нещо много се активизирахте гербопитеците преди изборите. АЗ гласувах за резидента радев на балотаж - не веднъж, а два пъти. Веднъж срещу вашата кукла на конци плевнелиев, и втори път срещу Герджиков. Не се гордея с това, но и не съжалявам - на момента, нямаше война в Украйна, и по-голямото зло беше в чекмеджетата. Да не забравяме, че радев без да иска върна в България "Кирчо и Кокорчо", които не са перфектни, но са на светлинни години от натуралните ни политици по идеали.

Не съм предал никого. Гласувах за Панов, който изключително успешно си подля вода в редица интервюта преди самия вот. Преди това гласувах за Трайчо ако не се лъжа. И за буци съм гласувал, през 2009-та...

Всеки нормален човек се ръководи от информация. Това важи и за бизнеса, и за обществения живот. Когато информацията се промени е нормално да променим нагласите и подхода си. Долу герп.

2994

23

Гражданин

25.03 2023 в 01:10

Джендо приличаш на павиан в зоопарка, който не си вижда червения задник и си мисли, че никой друг не го вижда. Има ли значение ЦИК ли е или друго изследване. Или ще отрчеш, че бойкикевата умнокрасота в болшшнството си гласува за руския агент. И съвсем съзнателно подляха вода на собствения си кандидат. Както впрочем Лозан Панов сам го каза. И не ми излизай с тоя евтин номер за първия тур. Самонадеяността на Борисов в никъв случай не може да се сравнява с вашето предателство, по простата причина, че едва след избора за първия мандат, Радев се саморазкри като руски агент. До тогава се водеше натовски генерал.Ти спал ли си тогава или си просто един евтин умнокрасив манипулатор?

345

22

Джендо Джедев

24.03 2023 в 23:57

Гражданино,

ЦИК публикуват кой за кого е гласувал ли? Айде малко по-сериозно! Чорапа се опита да яхне протестите срещу идиотизма на Боко, ама не успя. Колкото гласове имаше за Панов на първия тур (3,69%), толкова бяха изобщо гласувалите привърженици на ДБ. Нямаше протестен вот на втория.
Хубаво е да си припомниш кой помогна най-много на Чорапа още на първия тур с лансирането на оная неизбираема лелка. :D

11462

20

dardorel

24.03 2023 в 21:07

Тук съм напълно съгласен с "гражданин" - дори симпатизантите на ДБ не гласуваха за Лозан Панов,а за румен радев,срамно е. И за разлика от множеството новосъздадени профили през последните месеци,които са кристално "праведни", има и такива които са от няколко години и пристрастията са лесно проверими.

2994

19

Гражданин

24.03 2023 в 20:48

escrin ли си къв си, що си мислиш, че някой го е грижа кво точно тебе те боли? А колкото до КПД-то то е видно от празните ти приказки на умнокрасив въздух под налягане. И така до сега нямаше що годе читав отговор. Кви сте такива борци с Радев като гласувахте за него.

2994

18

Гражданин

24.03 2023 в 20:45

"Всяка партия, която се самоопределя като евроатлантическа трябва да подкрепи импийчмънт за предателя Румен Радев!"

Сега остава да ни обясниш по какъв признак ги класифицираш партиите? Каква е партия, която е направила ОФ с руски агент, който беше ясен, че е такъв още от първия си мандат, участвала в правителство с друг руски агент като Импексова?

2994

17

Гражданин

24.03 2023 в 20:41

Имам въпрос да: до кой клас го докара? Очевидно не се справяш с осмислянето на текст. Сега пак като за умнокрасив. Никъде не съв казвал, че не трябва да се демонстрира срещу Радев. Проблемът не е в това, че гласувалата за Радев бойкикева умнокрасота трябва вовеки да поддържа руския агент. Проблемът е, че от тях (или вас) не се намери нито един читав, да признае, че е сбъркал. А това е гаранция за нови грешки. И те сефвиждат вече. Сега пък същите ще гласувате за тандем на Бойкикев, който направи ОФ с Радев и за канадското недоразумение, което беше вкарано в политиката пак от руския агент Радев. В същото време имате наглостта да се представяте за борци с Радев. Това отива към медицински случай.