Манол Генов зове асеновградчани за мирен протест

OFFNews Последна промяна на 02 юли 2017 в 11:22 1649 0

Нашият град е едно различно място днес - точка на напрежение и остри противопоставяния. Един недопустим инцидент край "40-те извора", с пострадали деца и възрастни, провокира протест, бунт и заплаши с неконтролируеми безредици. Законът е за всички и за неговото спазване сме отговорни както всички ние, граждани и власт, така и онези, които са призвани да пазят реда и закона.  

Този призив към съгражданите си отправи депутатът Манол Генов от БСП. Той отбелязва, че иска да вярва, че прокуратурата и полицията правят всичко възможно, за да се изчисти истината по инцидента докрай и да има справедливо потърсена и понесе отговорност от всички, които имат вина.

"А ние, хората на Асеновград, трябва да бъдем разумни в правото си на протест и недоволство. Защото в този град живеят десетки хиляди хора и ще продължават да живеят- мирно, всеки с различията си, но всички с еднаквото съзнание за закон и ред", изтъкна Манол Генов.

Той отправи молба към асеновградчани: "Нека дадем всичко от себе си, всеки един и всички заедно, за да не допуснем неделният протест да сложи тежкия отпечатък на омразата и противопоставянето между хората. Да покажем, че сме граждани с права, но и отговорности за живота на Асеновград. "

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови