Земеделците от 'Никола Петков" подписаха с ГЕРБ. Ще работят срещу 'пълзящата диктатура'

OFFNews 16 април 2019 в 09:15 2575 0

ПП ГЕРБ и ПП "Никола Петков" подписаха споразумение за политическо партньорство. То бе сключено във вторник сутрин в централата на ГЕРБ.

„Направихме всичко възможно да влезем в диалог с всички формации, които са част от Европейската народна партия и принадлежат към демократичната общност. Искаме да благодарим на ПП „Никола Петков”, които също се обадиха за подкрепа. Предстоят подписвания на подобни споразумения с „Гергьовден”, със Съюза на репресираните от комунизма и с Българския демократичен форум сме в разговори”, заяви след подписването зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Ще работим за победа и ще мобилизираме всички наши структури. Знаете, че това е най-балансираната листа с хората, които защитават нашите интереси в Европейския парламент”, коментира на свой ред председателят на „Никола Петков” Венцислав Върбанов.

„С колегите от „Никола Петков” ни е най-лесно. Познават се с възрастните или по-малко младите, така че да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Зле прикриват целите си, техните брутални действия станаха публично известни", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови