Зам.-министърът със скъпото лого за България поема туризма в София

OFFNews Последна промяна на 17 февруари 2014 в 12:43 7642 3

Иво Маринов

Зам.-министърът на икономиката в кабинета на Бойко Борисов Иво Маринов е назначен за  директор на софийското общинско предприятие "Туристическо обслужване", съобщи в. "Труд". 

Маринов стана известен покрай скъпото туристическо лого на България за 1.4 млн. лв., избрано след конкурс, което по-късно се оказа копие на съществуващ бранд на Казахстан, за който е платено значително по-малко.

Известен е и с това, че първи прегърна идеята на бившия финансов министър Симеон Дянков за т.нар. децентрализация на централната власт, и структурата му дори се премести в Пловдив. 

"Явих се на обявения конкурс за мястото, спечелих го и от няколко дни съм назначен", коментира Маринов новото си назначение.

Той е и поредния кадър на ГЕРБ, когото уреждат с работа в Столичната община. 

Наскоро бившият заместник-министър на вътрешните работи Димитър Георгиев стана член на съвета на директорите на столичното общинско дружество "Метрополитен" ЕАД.

Уволненият от вътрешния министър Цветлин Йовчев шеф на СДВР Валери Йорданов пое управлението на столичния район "Витоша".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.02 2014 в 17:49

"Специалист по всичко" - 1567 епизод

17.02 2014 в 13:53

Къде си бе релевантен бакър (bastor), да обясниш КОМПЕТЕНТНО как само РЕЛЕВАНТНИ ОРА биват назначавани в софийската община, не че в пловдивската, бургаската и варненската е по-различно!

17.02 2014 в 13:14

Гербавите няма да са мнозинство в следващия ОС, това е сигурно.
ЩЕ "плевят" до последно. а после...