Възраждане поиска оставка на цялото правителство

OFFNews 28 февруари 2022 в 12:41 2290 7

"Възраждане" поиска оставката на цялото правителство, тъй като не е съгласна с мотивите за поисканата оставка на министъра на отбраната Стефан Янев.

Според партията на Костадин Костадинов, която е проруски ориентирана, политиката на премиера Кирил Петков е превърнала България в страна-участник във военния конфликт и по този начин е нанесла тежки щети на българските икономически и национални интереси.

Ето цялата декларация на най-малката парламентарно представена политическа сила:

Мотивите, с които Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев, са, че в неговото правителство няма как да се следва политика, различна от тази, която той като министър-председател е определил.

Мотивите на Петков сигурно са правилни за самия него, но те важат в още по-голяма степен и за България и за българския народ. Няма как в българската държава някой друг да следва политика, различна от тази, която е в полза на българския национален интерес, различна от тази на интересите на българския народ.

В конкретния случай, ако Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев с тези мотиви, ние от Възраждане искаме оставката на цялото правителство с мотива, че неговата политика е в разрез с българския национален интерес.

Политиката на Кирил Петков превърна България в страна-участник във военния конфликт и по този начин нанесе тежки щети на българските икономически и национални интереси.

Настояваме за оставка на цялото правителство и считаме, че всяко едно действие, допринасящо за замесването на България във военния конфликт в Украйна, вземането на страна в конфликт между две близки и приятелски нам държави, защото и Украйна и Русия са ни еднакво близки и с тях имаме еднакво близки исторически отношения, е престъпно и оставката е най-малкото, което трябва да последва.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

6

случайно прочетох

28.02 2022 в 13:58

Мокрите сънища на копейкин нямат край :–)))))))))))))))))

-8580

5

АЗ ПЪК ИСКАМ ЗАБРАНАТА НА ТАЗИ ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ.

1600

4

HolyDiver

28.02 2022 в 13:03

Рубладжийските антиваксъри, които се оказаха ваксинирани и едва успяха да влязат в парламента за какви се имат? Да не се окаже, че както са русофили, тайно голяма част от тях са всъщност русофоби.
Представяш ли си някой въобще да гласува за тези утрепки дето лъжат най нагло народа пред камерата

11462

3

dardorel

28.02 2022 в 13:03

Не дойде ли време за санкции на прокремълски проекти като този на “Възраждане“?....Забравих да добавя и К.Нинова & сие.

-2175

2

IvanGrozn

28.02 2022 в 13:00

На тези продукти на кръвосмешение от Възраждане няма ли кой да им обясни, че руснаците са изритани от SWIFT и няма как да си получат рублите

5827

1

pisnamiotmutri

28.02 2022 в 12:53

Путин харесва това.
 
X

Да помогнем на украинските деца!