Валентин Радев е притеснен, че съседите на държаните в плен деца не са се възмутили

OFFNews 23 февруари 2018 в 09:59 3819 2

Валентин Радев е притеснен, че съседите на държаните в плен деца не са се възмутили

Може да се окаже, че това, че мъжът е сигнализирал, че внуците му не ходят на училище, не е основната версия за убийството.

Това каза министърът на вътрешните работи във връзка с убийството на Стефан Янев в столичния ж.к. „Люлин“. Тялото на 87-годишния мъж беше открито в сряда вечерта на общ балкон в блока, в който той живеел заедно с внучките си и родителите им. По трупа е имало видими следи от насилие. За смъртта му са обвинени дъщеря му Мария и съпругът ѝ Свилен.

„По-скоро като гражданин съм леко притеснен, защото веднага се прехвърля това, че сигналът е даден, но какво правят службите и защо МВР не е реагирало. Това е вход, това е блок и има толкова съседи. Ами къде сме ние гражданите? Разбрах, че е ходил в телевизията в предаване, където е разказал. Ами защо не са се възмутили тези хора около него, да отидат те да пуснат сигнал в полицията? Не казвам, че не сме виновни или че не е имало някой, който не си е свършил докрай работата“, коментира Радев.

„След като се е случило това нещо, със сигурност има отговорни. Всички сме отговорни за това, което се случва. 3 деца не ходят на училище и никой не го е забелязал. Просто съм изненадан. Засега е заподозряна неговата дъщеря, но това не е единствената версия. Вече свикнах с полицията, че това, което на пръв поглед се вижда, невинаги е това“, каза още Валентин Радев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12362

1

Хуан

23.02 2018 в 12:12

Хайде сега, ако може, г-н министърът да свикне и да се разследва сигнал, когато е подаден. Някак си би било законосъобразно.