Quantcast

Турция обмисля да обяви всички депутати от ДПС за персона нон грата

OFFNews Последна промяна на 11 февруари 2016 в 16:51 17215 25

Анкара обмисля да забрани на всички депутати от ДПС да влизат в Турция.

Това заяви за OFFNews политик, отлично запознат с процесите в Движението за права и свободи, който пожела да не бъде цитиран официално.

В партията на Ахмед Доган цари паника сред елита, твърди източникът ни. Според него в ДПС ще стартира яко люспене по две причини. Първата е страх сред редовите членове на движението, които се опасяват, че няма да могат да посещават роднините си в Турция, както досега.

Втората и по-сериозна причина за очакваното оредяване на ДПС е бизнесът на част от елита му в Турция, който е реализиран чрез подставени лица, недоказани доходи и т.н. В партията на Сокола знаят, че Анкара ще извади на светло информацията за това, което притежават кметове и партийни функционери в южната ни съседка, затова ще се дистанцират от ДПС, твърди източникът, на когото OFFNews вярва. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.02 2016 в 11:24

ДПС отказа да е пета колона на АНКАРА и Ердоган полудя!! Айде сега, ако ние сме държава на място да забраним на ислямската им партия да влиза в БЪЛГАРИЯ и без това шетат по южна БЪЛГАРИЯ! И е време да се спре! ДПС се оказа най-българската партия уви!

12.02 2016 в 09:44

Още, когато излезе факсимиле на онзи документ за превод на пари от ДПС за Атака, си беше ясно, че това е субсидията от Москва, за да поддържа двете "антагонистични" партии.

12.02 2016 в 07:23

Всичко е ясно. Скараха се турция и русия, скараxa се и техните пети колони в българия. Сеир.

12.02 2016 в 07:08

Изяжте се отвътре кучета безродни, разделете турците помежду си, а обърканите да идат при Исмаилов да може висчкото цигане най накрая да се разпредели по партии, дето общо не правят 5% и да останете извън парламента вовеки

12.02 2016 в 01:24

Какво толкова е станало!? Не ги желаят, тези двамата в Турция - и толкова. Навремето не пожелаха Румен Петков в САЩ, Батето (Бог да го прости също). Ние изгонихме няколко руски "бизнесмени" и политици (Жириновски). Какво толкова е станало - все търсим под вола теле. Не е ли по-важно, кои политици се разследват за пране на пари в Лихтенщайн и на колко от тях им забраниха да влизат в Турция.

11.02 2016 в 23:30

Хитър ход, за инициира разцепление в ДПС и по-голямата част от членовете да отидат в новата партия на Местан. Знаят си интереса турските служби.

Ама се чудя къде е Митов в момента да "покани" турският посланик за обяснение.

11.02 2016 в 22:00

И оня дето ни кълнеше и заплашваше говорейки на турски в парламента? Моля ви се стига с тоя цирк. Знаем ви по делата виждаме ви в медиите ви. Турция натиска прекалено видно и сега пуска пушек малко да ни разсея. Геноцит и заселване на турци и роми това ли иска Русия и русофила Доган?

11.02 2016 в 21:44

Изключително тъп ход на Ердоган. Да ограничаваш право на придвижване заради уж изразено мнение и то на парламентаристи политици? Ми всички го знаем Доган, и малките деца знаят за ролята на Русия в ДПС. Нито Пеевск ми е симпатичен. Но, за съжаление неоосманиста Ердоган се оказа изключително агресивен - набърка се в Сирия, набърка се в Ирак сега иска са набърка у нас като първо разцепи ДПС, а след това го прилапа. Само, че Местан не е Доган. Нито като интелект нито никак. И Местан ще свърши като онзи реформатор Корман Исмаилов чиято партийка събра 640 гласа в собствената му община.
Той както го е подкарал Ердоган утре може да забрани и на Саркози да влиза в Турция. Преди години Саркози беше казал, че "Турция никога няма да влезе в ЕС"

11.02 2016 в 20:07

Да не се окаже накрая че ДПС е по националистическа партия от Атака и ПФ взети заедно,защото не съм чувал някой от тях да има забрана за влизане в Турция,а все говорят против нея?!

11.02 2016 в 19:57

Дано го направят. Ще се разсее лъжата, че ДПС са протурска партия и ще се разбере, че са проект на ДС и КГБ. ДПС, БСП, Атака, ГЕРБ, ВМРО и части от РБ са различни нюанси на руския интерес в България.
А колкото до турците - и те не са стока и са толкова далеч от демокрацията колкото и руснаците, но в случая ще ни направят услуга, ако изобличат цялото ДПС.