Тошко Йорданов ''отговарял изчерпателно'' на софийската структура на ИТН

OFFNews 19 юни 2022 в 09:43 7848 4

Тошко Йорданов на среща с областната софийска структура на ИТН

Снимка ИТН - пресцентър

Тошко Йорданов на среща с областната софийска структура на ИТН

Тошко Йорданов се срещна с областната софийска структура на „Има такъв народ“, съобщиха от пресцентъра на партията.

Срещата е била "основно организационна", а обсъжданите теми са били  "вотът на недоверие към правителството (който ще гласува във вторник и сряда), казусът „Македония“, отцепилите се от партията депутати и др."

Към председателя на парламентарната група на ИТН е имало "множество въпроси", на които Тошко Йорданов е "отговорил изчерпателно".

Сред присъстващите са били "Верослав Владимиров, парламентарен секретар на министерство на енергетиката, Владимир Тимев, общински координатор район „Възраждане“, Явор Исаев, общински координатор на район „Връбница“, Ива Тодорова, общински координатор за район „Младост“, Катерина Ряхова, общински координатор на район „Слатина“, както и други районни координатори и членове".

"Срещата премина конструктивно. Всички бяха на мнение, че „Има такъв народ“ е направила правилните действия, че е на верния път, и че ще продължава да отстоява правата на гражданите и истината, независимо какво ще й струва това!" - твърдят от пресцентъра на партията.

Същевременно спортният министър в оставка Радостин Василев излезе със следната публикация в личния си Facebook профил:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

440

4

Pietro

19.06 2022 в 14:52

Смърдела и неговия скинхед бос плачат за дърво. Лошото е, че маса българи в чужбина пуснаха своя глас за тези палячовци. Да се надяваме, че ако има нови избори, тези хора ще разберат, че са сбъркали. А иначе моето мнение е, че избирателния закон трябва да се промени и право на вот да имат само тези, които живеят в България. Откъде накъде, хора, много от които са дори чужди граждани, ще имат право да влияят върху бъдещето на България? Аз не живея в България от 21 години и не участвам в избори, защото смятам, че е нечестно.

75

3

230 млрд баксов

19.06 2022 в 10:08

Извънредно положение
Голямо напрежение
Държава в затруднение
Не ви искам мнение

5827

2

pisnamiotmutri

19.06 2022 в 10:05

За Македония се видя, че няма нищо, но нека си говорят. То друго не умеят както каза Слави вчера - как да се корумпираш като не ти дават пари

12073

1

IvanofRumen

19.06 2022 в 10:02

ИТН направи правилното действие, вярно. На следващите избори няма да има такава партия в парламента. Но какво му пука на Тошка, на съществото от мрака, и другите слуги на мафията. Работата е свършена, парите отдавна са получени.