"Стоян Мирчев предложи да ме изключат от БСП"

ОFFNews Последна промяна на 10 юни 2015 в 17:55 3985 4

Снимка БГНЕС

Георги Кадиев.

Депутатът от БСП Георги Кадиев заяви пред bTV, че предложението за гласуване за изключването му от парламентарната група на Столетницата е дошло от колегата му Стоян Мирчев.

По-рано днес при гласуването само 2 вота спасиха Кадиев от изключването. Той обясни това с проява на здрав разум. Според него в миналия кабинет ДПС са предложили същия законопроект, като тогава Михаил Миков е гласувал "за", от това следва, че лидерът на БСП също трябва да бъде изключен в такъв случай.

Политикът смята, че в партията му има двоен аршин - за обикновените членове и за ръководството. Той смята, че не всички, гласували за оставането му в парламентарната група, го харесват, но са го подкрепили заради принципа. 

Кадиев каза, че днес БСП е стояла пред два пътя - на отлюпването, който е унищожил СДС едно време, и на другия, който ще спаси партията.

Депутатът би седнал да говори с ДПС, когато вижда, че срещу тях се извършват нередности, а и забраната на агитация на майчин език работи единствено и само в полза на партията на Местан, тъй като подобно нещо тласка избирателите ѝ към нея.

До петък ще стане ясно дали законопроектът ще бъде изтеглен, или не, но ако това стане, то ще е в името на хората, които са подкрепили Кадиев.

Той смята, че често е в контра на общото мнение в партията му, но точно това го е вкарало в парламента, тъй като той беше избран с преференция от над 5 хиляди души, което му показва, че се държи правилно.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.06 2015 в 01:24

Майчин е езикът на който ти е проговорила майка ти и на който са говорили поколенията зад гърба ти. От бащиния се различава по това, че не винаги е сигурно кой е баща ти.

10.06 2015 в 20:08

Някой може ли да ми обясни какво е "майчин" език и по какво той се различава от бащиния, например? Чувал съм за български, турски, английски, френски, но за майчин език не бях чувал.

10.06 2015 в 19:47

Този "конфликт" в БСП с Кадиев си е абсолютен цирк!
Цел: Да втълпи на гражданина че има хора в БСП които държат на Българското....
Никой не забелязва тактичните финтове които БСП прави за да се разграничи от предишни КАТАСТРОФИ (орешарски и избора на пеевски)
Но е нормално повечето им избиратели са на възраст и имат къса памет. Ние по-младите помним:
1. Промените в учебниците по история в която описват Левски като обикновен бандит, Симеон като незначителен владетел и тн извращения
(позната тактика за омърсяване или омаловажаване на нещо, чрез атакуване на най-силните му страни)
2. Масово узаконяване на незаконните цигански гета- (случая Гърмен е показателен)
3. Масово окупиране на държавни постове от неграмотни цигани или турци, които дори и български не знаят.

БСП БЕШЕ ЧАСТ ОТ ТОВА,ПОЗВОЛЯВАШЕ, ГЛАСУВАШЕ И ПОДКРЕПЯШЕ РЕВНОСТНО ЯВЛЕНИЕТО ОРЕШАРСКИ и особено редовните тролове на БСП - Манолова, Кутев, Мерджанов, арогантния и нагъл Жаблянов.

ПОМНИМ!!!

10.06 2015 в 18:21

Не ни занимавайте с терзанията на недоносчето Кадиев!