Стоян Мирчев преди конгреса на БСП: Коалиция с ГЕРБ не може и няма да има

OFFNews 27 октомври 2017 в 08:40 3844 3

Снимка Архив

На Конгреса на БСП ще се разглеждат темите за бюджета на държавата ни и европредседтелството. Ние трябва да затвърдим факта, че сме единствената алтернатива в политическия живот на България и ще предложим такъв тип документи, които да го докажат.

Това заяви народният представител от „БСП за България” Стоян Мирчев по бТВ. По думите му в левицата винаги е имало различни мнения и те са част от демократичните принципи, залегнали в БСП, за разлика от други партии, които са лидерски. Той обясни, че споровете, които се водят в левицата, са различни гледни точки за политиките, които трябва тя да предлага. Мирчев бе категоричен, че коалиция с ГЕРБ не може и няма да има.

По повод финансовата политика на ГЕРБ, Стоян Мирчев обясни, че държавата генерира излишъци, а пък те искат да теглят нови заеми. „Това е основна икономическа грешка. Тяхното икономическо, финансово, фискално поведение е всичко друго, но не следи нормалните икономически принципи и логика”, обясни народният представител. 

Стоян Мирчев коментира и трагедията с наводнението в Бургаско. „Там за последните три години са похарчени над 2 млн. и 200 хил. лв. за интегриране на риск от наводнения. При положение, че това е една от общините, които е похарчила много държавни пари точно за това, питам къде са отишли тези пари и защо няма предотвратяване на такъв тип риск?”, попита народният представител. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12779

3

Немец

27.10 2017 в 11:52

.....да-а-а тъп народ е българския след като продължава да избира Мутрата-пожарникар и пасмината вървяща с него.....друг толкова тъп народ няма и няма да има....в тази връзка ако някога изберат някой,различен от ГРОБ,това ще е първата стъпка към отърсването от тъпотата.....

12001

2

Севтопол

27.10 2017 в 10:05

"На Конгреса на БСП ще се разглеждат темите за бюджета на държавата ни и европредседтелството." Все неща, които изобщо не зависят от вас. А темата "алтернатива на ГЕРБ" – кога? А темата "Корнелия Нинова" – кога? А темата "можем ли да управляваме държавата, след като не знаем накъде отива Партията" – кога? Не повтаряйте всички една и съща мантра по тв студията, ами включете собствените си мозъци. Иначе няма да стане.

12001

1

Севтопол

27.10 2017 в 09:54

"... в левицата винаги е имало различни мнения и те са част от демократичните принципи, залегнали в БСП..." Ало, другарю, какво стана с "партията, единна като юмрук"? Кога станахте "най-демократични", кога станахте "хора с най-различни мнения" от всички останали партии? Страхотни лицемери сте, но за да ви минават номерата, ще трябва вече да си намерите друг народ – този тук помъдря и трудно ви се хваща на финтовете. Къде ще го търсите, не знам.