Стикерът на ''Мис Силикон'' за служебна кола на парламента е копие

Ружа Райчева 12 февруари 2024 в 17:33 22628 6

Снимка Стопкадър Фейсбук

Народното събрание съобщи, че стикерът за служебен автомобил на парламента, с който заловената с кокаин зад волана "Мис Силикон" се похвали, е копие.

"Стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с превишена скорост, наподобяващ стикер на служебен автомобил от гаража на парламента, е копие", уведомиха от администрацията на Народното събрание (НС).

От НС обясниха, че пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание.

"На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила", уточниха от администрацията на НС.

Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, пише още в изявлението на парламента.

Днес хванаха Катрин Йорданова, известна като "Мис Силикон" за 2022 г., зад волана след употреба на кокаин. Тя е арестувана.

23-годишната плеймейтка и инфлуенсърка е била спряна на столичната ул. „Атанас Манчев“ в Студентски град от екип на отдел „Пътна полиция“ - СДВР в лек автомобил "Мерцедес".

През януари Йорданова снима клип как шофира с 256 км/ч по автомагистрала "Тракия". По-рано днес стана ясно, че инфлуенсърката пак се е хвалила как шофира с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

6

dolivo

13.02 2024 в 08:07

номерчето уникалното на стикерчето да проверят от колата, да лъсне кой е тъпкача

22548

5

dolivo

13.02 2024 в 08:01

Стикера веднага фалшив ся

Я поровете малко повече, и не се излагайте да слушате простотиите на бюрократа , който си пази дупенцето

1000

4

Питам ви

13.02 2024 в 07:15

Доколкото ми е известно не за първи път тази цицореста особа и "стълб" на българския елит е показвала своите шофьорски изцепки в социалните мрежи.
Въпросът ми е защо това момиче продължава да е шофьор, защо не ѝ е отнето правото да управлява МПС, а когато бъде освободен, защото и това ще стане и недай си Боже направи ПТП ... Питам Ви органи на Република България, защо не сте си свършили работата...

1000

3

Бешката

12.02 2024 в 23:42

Имала стикер, имала, карала с 260, карала.
Предлагам да се направи пълен одит от независими ивън България ескперти, на електронните ситеми на КАТ за засичане, обработка, връчване на нарушения. Да се провери - има ли скрита конфигурация с номера на превозни средства, които при получаване на нарушение отнасящо се за тях, цялата информация да бъде заличавана и нарушенията анулирани. И кои номера и на кого влизат в тази конфигурация? Ако не бъде открита такава автоматична система, има ли възможност това да се извършва лично от администратори на тази система, или други оторизирани лица, и кои са тези лица, и какво е заличавано?

1730

2

Ivan

12.02 2024 в 18:49

След като печата стикери на НС, със защита, сигурно може да печата я долари, я евра.....Майсторска изработка! А шушумигите, раздаващи стикерите за НС да не се правят на луди! Или някой техен мишок го е изтъргувал срещу "усещане за силикон" или някой от плужеците- депутати и го е осигурил, редовно, срещу известни услуги, попадащи в категорията "забавления всякакви", необлагаема с данъци. Обяснението за стикера е в стил лъжлив Мадридски Дедо: Вервайте ми!

1005

1

Диоген

12.02 2024 в 17:46

ами да добавят и към обвинението за фалшификация и документ с невярно съдържание.
специално второто носи доста тежест.
пък ако ще и тъпкача да се обяснява защо го има стикера.
 
X

Да помогнем на украинските деца!