Скинарите учредяват партия в София

OFFNews Последна промяна на 09 ноември 2013 в 08:47 6762 41

 

Скинарите учредяват партия с името "Националистическа партия на България".

В нея ще влязат „Национална съпротива” и Българска национално-радикална партия, организацията "Кръв и чест", група неформални младежки патриотични организации и неформални националистически групи от София и страната, обяви "Фокус".

По-късно от БНРП категорично отрекоха да участват в "Националистическа партия на България".

Учредяването е в 13 ч. в сградата на Федерацията на научно-техническите съюзи на ул. "Г.С. Раковски" 108.

В дневния ред се предвижда приемане на устав и избор на ръководни и контролни органи съобразно приетия устав.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.11 2013 в 11:16

що за патриот би искал националистите да се избият взаимно..., освен ако не е лъже-патриот?

13.11 2013 в 16:56

Е,па има ли някой,който още да се връзва на манипулациите на медиите?За толкоз години е крайно
време всички да "прогледнат"и да си следват собственото мнение...Всъщност,това че 95% от хората
нямат достъп до тях,не означава че "пасат трева"!

11.11 2013 в 03:36

Е, детсевика "събрахме се". Тъкмо сега тъпоглавчетата ще са на едно място и някой път когато се усетя угнетен или меланхоличен вместо да свиря тъжни еврейски мелодии на цигулката си, винаги ще знам къде мога да си намеря тъпи кратуни за наритване. Поне по другите страни куките им набиват канчетата от време на време ама тука явно се помайват и мисля, че няма да е проблем да ги постегнем с няколко дружки. А нашите скинарчета са толкова афифни, че ако ги пипне бившата ми отдельонка (една зла гад от Хайфа която ставаше трийсет пъти по зла като и дойде) ще серат тухли направо. Но да, радвам се, че ще имат адрес където ще можем да ги намираме винаги когато ни се прииска.

10.11 2013 в 10:28

POZOR!

09.11 2013 в 19:12

Ботев е бил анархист. Коренно противоположно на "социалист".

Толкова по твоята грамотност по темата.

09.11 2013 в 19:12

Така, статията е откровено манипулативна! Не става ясно за какви скинари става въпрос! Аз лично не одобрявам да се пребиват хора по трамваите, защото е малоумно и в нормалните държави това води до сериозни присъди! Но също така не одобрявам в страната да влизат криминално проявени типове, независимо дали са алжирци, суданци, японци, австралийци и пр. Значи имаме си ромска престъпност, олигархична престъпност, битова престъпност и сега като пускаме сулю и пулю през границата ще си имаме арабска престъпност плюс сериозната вероятност да влезат професионално обучени терористи. Дори в полицейска държава като САЩ двама братя чеченци направиха сума ти зулуми, а представяте ли си у нас какво ще направят двама професионално обучени терористи?!

09.11 2013 в 17:40

Статията е силно манипулативна. Всъщност вече нямаме държава и населението ни е подложено на геноцид и в страната господства голяма беднотия ,пълно безправие и хаос. При това нетърпимо положение допуснаха и да нахлуят безпрепятствено хиляди незаконни емигранти- мюсулмани , което окончателно ще ни довърши. При това положение е съвсем логично да възникнат екстремистки националистически партии - ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА РЕАГИРА ! Сигурно тия "журналисти" ако бяха през турското робство, щяха да пишат по същия негативен начин срещу Левски и Ботев...

09.11 2013 в 17:38

Интересното е, че някакви псевдодемократи и клошанархисти дават мнения по въпроси дето нито ги разбират, нито дори се опитват да ги разберат, но няма значение свикнали сме.
Ако да обичам родината и народа си, да почитам историята и уча от нея и желанието е единствено да просперираме като народ и държава е лошо, то да ние сме лошите.
Национал-социализма е идеология приложима във всяка страна, тя не е обвързана само с расовата теория, която либерастчетата и анархистчетата си мислят, а дори не знаят и произхода и.
Има национал-социалисти във Виетнам, Малайзия и други страни. Омразата, за която кухи лейки като вас пищят като папагали я има, да... във всяка идеология.
Вие лицемерни мишки не използвате ли езика на омразата като ни наричате "боклуци", "гнусни фашаги" и т.н.? Хайде признайте си поне като мъже, че вашите идеологии с нищо не се различават освен по някои външни белези! Забравих няма как да го направите, политически неграмотни сте, да не говорим, че сте майстори на демагогията.
На моменти се чудя защо ви пиша, ама безграничните глупости дето ги пишете край нямат!
И Офнюз спрете с тея заглавия "скинарите". Такава дума 1во няма, понятието е "скинове, скинхедс", 2ро субкултурата няма общо с политическите убеждения, защо няма заглавие "Метъли, изпиха бирата на Ариана" или "пънкари..."?
Защо и вие по примера на П(рас)еевските медии всявате разделение? Неговите събраха бежанците и нелегалните емигранти под общ знаменател, а "скинарите" ги набиха, а вие сега продължавате разделението подхванато от неговите медии...

09.11 2013 в 17:22

гнусно дебилно и мазно платено тролче :) не си само ти, но ти си поредния, който няма да бъде запомнен с нищо :)

09.11 2013 в 16:54

Моля, искам да запитам къде стават записванията за тази партия? Значи имам оригинални "Док Мартенс", с метални бомбета, ако има някакво значение, де. Благодаря предварително.