Синя България: Осигуряването на качествено образование за децата е първостепенно задължение на държавата

OFFNews 01 юни 2024 в 10:27 1307 2

предизборно събитие на Синя България
Децата са богатството и бъдещето на България. Днес българските деца не получават достатъчно качествено и модерно образование и грижа от държавата. Синя България поставя благосъстоянието на децата и семействата в центъра на всички свои политики, защото едно богато и проспериращо общество може да съществува само тогава, когато има здрави и грижовни семейства.

Децата са богатството и бъдещето на България. Днес българските деца не получават достатъчно качествено и модерно образование и грижа от държавата. Синя България поставя благосъстоянието на децата и семействата в центъра на всички свои политики, защото едно богато и проспериращо общество може да съществува само тогава, когато има здрави и грижовни семейства. Семейството е естествената форма за отглеждане и възпитание на децата. Затова ние поставяме подкрепата на семействата и децата в основата на социалната политика на държавата.

Основните цели, към които ще бъде насочена семейната политика на Синя България са икономическа стабилност на семействата, съвместимост между семеен и професионален живот и добър живот за децата, и инвестиции в тяхното развитие. Убедени сме, че осигуряването на качествено образование за нашите деца е първостепенно задължение на държавата. Липсата на качествено образование лишава човек от възможността да упражнява много от своите права, прави го непълноценен участник в обществените отношения и го ощетява по отношение на възможностите за развитие и получаване на добри доходи.

Целта на Синя България в областта на училищното образование е да повишим образователните стандарти и да създадем система, която е източник на национална гордост и увереност. Всички предвидени мерки са координирани и целят постигането на тази мисия.

Ще променим учебното съдържание, за да имат децата достъп до истината за българската история и култура, която да преодолее идеологическата интерпретация, наследена от миналото и да възпитава в чувство на патриотизъм.

Синя България ще прекрати либералните експерименти в българското училище и ще го върне към основните му задачи - предаване на знание на учениците съгласно образователните стандарти, възпитание в ценности и подпомагане на процесите на социализация в рамките на училищната среда. Училището и учителите трябва да бъдат освободени от всякакви други неприсъщи функции.

Програмата на Синя България е насочена към възстановяване и защита на авторитета на учителя. Държавата чрез нормативната си база ще гарантира, че в рамките на учебния процес единственият авторитет е учителят.

Гласувайте за Синя България с N3 в интегралната бюлетина.

Платена публикация

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    14369

    2

    случайно прочетох

    01.06 2024 в 13:30

    Една платена публикация не могат да напишат, както трябва, за избиратели се борят....
    Само саботират ПП-ДБ!
    Лилков (от Видин) оправи София, сега и България щял да оправя. Отврат!

    1000

    1

    kopeikaris

    01.06 2024 в 11:52

    А синя България какво смята относно факта, че техният кандидат за евродепутат Виктор Блъсков, известен в интернет пространството като Vaikaris с години пропагандираше активно за костя копейкин, има го на снимки на Бузлуджа с шапка на БСП, както и открито си казваше, че ходи по протестите на възраждане и хилядите коментари относно "западните господари" които диктуват всичко? Как така стана евроатлантик изведнъж? Свършиха рублите и кредитите на татко ли?
     
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх