Сидеров пак е на посещение в Русия, срещал се с Жириновски

Нели Чолашка 17 декември 2014 в 15:22 18475 34

Волен Сидеров и Владимир Жириновски.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е на посещение в Русия, съобщиха от пресцентъра на партията.

Той взел участие в сутрешната среща с медиите в Държавната Дума заедно с депутати от фракцията на Либерално-демократическата партия на Русия и лидера й Владимир Жириновски.

Сидеров заяви, че в България има много хора, които са приятелски настроени към Русия, но нямат възможност да изкажат своята позиция от висока трибуна, обявиха от пресцентъра на "Атака".

"Приемете от името на българския народ нашите най-сърдечни уверения, че геополитическите интриги на атлантическите играчи не променят мислите и чувствата на нашите съотечественици", отбелязал националистът.

"За нас е важно да знаем мнението на българите. Изявленията и действията на ръководителите на държавата често влизат в противоречие с това, което иска народът.

Българският народ ни е благодарен за това, че го освободихме от турско робство, но той беше въвлечен в коалиция срещу Русия в Първата и Втората световни войни, а сега го въвличат в икономическа война.

И всичко това става чрез ръководителите на държавата. Днес в българските медии просто е невъзможно да се каже нещо в полза на Русия. Появи се мода на антируски изявления", обявил на свой ред Жириновски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!