Quantcast

Сидеров: Орешарски ще си скъси мандата с тази позиция за Русия

Нели Чолашка Последна промяна на 29 април 2014 в 14:55 12093 26

Волен Сидеров

Премиерът Пламен Орешарски ще си скъси мандата, ако не се обяви срещу санкции за Русия, предупреди лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

На въпрос защо е открил предизборната си кампания в Москва лидерът на Сидеров обясни, че посещението му в Русия съвпаднало с началото на предизборната кампания.

Той обвини българските държавници, че "по един лекомислен и инфантилен начин си крият главата в пясъка и твърдят, че няма да има повече санкции".

"Напротив става обратното, Обама натиска още повече и САЩ ще искат повече санкции. България не може да се прави, че го няма това положение. България трябва да наложи вето", твърди лидерът на националистите.

"Атака" ще поиска оставката на министъра на външните работи Кристиян Вигенин заради отмененото посещение на Сергей Наришкин, председател на руската Държавна Дума, обяви още Сидеров.

„Наришикин трябваше да е в България след Белградската среща на 7 – 8 май. Ще посъветвам председателя на Народното събрание Михаил Миков да го покани, и да видим какво ще направи Брюксел – дали ще бомбардира София, дали ще го арестуват на летището.

Супер нелепо е да се прекратява визита на руския председател на техния парламент, защото Барак Обама решил така. Това е просто нелепо и Вигенин е по-католик от папата. Това е изключително неуместно поведение на външния министър и повод да му поискаме оставката.

Това, което Вигенин прави, е да прекратява дипломатическите отношения с Русия, което е изключително вредно за България. Смятам, че това трябва да е последният му гаф, преди да си отиде”, коментира националистът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.05 2014 в 08:06

Направо не ми ясно руснаците как са го избрали този измекяр да им защитава интересите в БГ??? Чак го наградиха със звезда за заслуги - агента прост! Боленчо си има ДЪЪЪЪЪЪЛБОКИ емоционални проблеми - не става за чеп за бъчва. Тези кинти дето ги дават руснаците за да го лансират са пари на вятъра.

30.04 2014 в 15:44

То на Орешарски изобщо не трябваше да му се дава мандат, този човек не е на мястото си. Сидеров ще е много по-добър премиер и ще направи много повече за България.

29.04 2014 в 20:27

Сидеров е прав. България трябва да поддържа коректни дипломатически отношения с Россия, а не да се води по акъла на западняците, които са заинтересовани да ни влошат отношенията с Кремъл в тяхна угода.

29.04 2014 в 18:46

Руски, турски денги безразлично
Волен се чувства все отлично

29.04 2014 в 17:33

Четейки тролските умозаключения на барековите онлайн-орки по сайтовете, сравнявайки ги с мненията на обикновените полуидиоти-поклонници на руското мекере с прякор Бялата Златка, особена разлика в интелектуалното им ниво не се забелязва. Напротив, въпреки спорадичните враждебни откоси, които отвреме-навреме си пускат лидерите на двете партии-сукалчета от кремълското виме, особени разлики в популизма и ясно изразеният реваншизъм на неокомунистическите им послания няма. Жалкото наистина е, че българската почва е изключително благодатна за развитието на тези политически плевели, от чието избуяване ще си патим в обозримото бъдеще......

29.04 2014 в 17:20

Стига сте го пробутвали това руско мекере за националист. Човека е луд за връзване а последователуте му са по - зле и от него. Българския националист има само една родина и тя е България. Тои не е панславянист или поборник за съветско православие.

29.04 2014 в 16:57

Болен отива в историята, като всеки долен слуга.

29.04 2014 в 16:57

На Орешарски изобщо не трябваше да ми дават мандат, този човек не става за длъжността, която заема.

29.04 2014 в 16:45

Браво на Волен нека да продължава да отстоява позицията си и да защитава българските интереси.

29.04 2014 в 16:43

Правителството съвсем се изврати и се разграничи от първоначалните обещания към народа за експертни действия и по-добър живот. Нормално е Сидеров да оттегля доверието си.