Съветникът от СОС, напуснал Възраждане, пребит пред дома си

Двама мъже с маски напръскали със спрей Иван Алексиев, преди да започнат ударите, разказа той

OFFNews 08 декември 2023 в 09:06 6570 3

Иван Алексиев

Снимка Столичен общински съвет

Иван Алексиев

Независимият общински съветник Иван Алексиев, който напусна "Възраждане", е бил нападнат и пребит вчера по обяд пред блока си. 

Прегледът в Медицинска академия е установил, че има контузии по лицето и скалпа, разказа пострадалият пред бТВ. По думите му след едночасовата сесия на СОС вчера, той спрял да поговори с възрастен мъж пред блока си, когато двама мъже с маски го напръскали със спрей и започнали да го удрят. 

Алексиев подозира за нападението бившите си съпартийци от "Възраждане". Той напусна партията след местните избори, в които бе и кандидат за районен кмет на "Люлин". 

"Имаме различия с ръководството. Кметската кампания беше с нула лева, ние си заплатихме всичко, а партията не ни подкрепяше", даде пример за разногласията си с "Възраждане" Алексиев.

Той заяви, че преди нападението е бил заплашван от националното ръководство на партията, но не посочи кой го е заплашвал. 

Деян Николов, председател на групата на "Възраждане" в СОС:

Кандидатът за общински съветник, променил политическата си принадлежност на входа на Общинският съвет, очевидно търси медийно внимание като говори клевети по една от частните национални телевизии. Разбираемо е, само ако е видим ще може да осребри политическото си влияние. 

Позицията на "Възраждане" по този въпрос е ясна и категорична. С източника на клеветите ще се видим в съда. Поднасяме извиненията си на избирателите ни, че човек с подобно поведение е попаднал в листите ни за общински съветници", написа във Фейсбук Деян Николов, председател на групата на "Възраждане" в СОС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3000

3

шушулка

09.01 2024 в 00:18

От дебил може да се очаква да се казва МунЮ

723

2

user4eto

08.12 2023 в 10:29

Сценарий по кремълски. Пак добре, че не е паднал от някой прозорец.

1935

1

Муню

08.12 2023 в 09:33

От партия дебили, какво може да се очаква?
 
X

Да помогнем на украинските деца!