Ревизоро за акцията в митниците: Напъна се планината и роди мишка

OFFNews Последна промяна на 04 ноември 2014 в 07:47 11424 12

Емил Димитров-Ревизоро

Акцията на ДАНС на ГКПП "Лесово" трябваше да стигне до този, за когото са събирани парите в София. 

Това е мнението на Емил Димитров, бивш шеф на митниците и депутат от листата на Патриотичния фронт в новия парламент. Пред bTV той изрази мнение, че акцията на ДАНС, която е планирана няколко месеца, е трябвало да стигне до върха в корупционната верига. На върха ѝ не е началникът на смяната на пункта в Лесово, смята той. "Началникът е в София. Трябваше да се стигне до него. Парите са стигали до него", каза Димитров. Той обясни, че когато става въпрос за контролирани доставки, от които се прибират пари и те минават през няколко държави, има хора в тези държави, които следят как се движат тези доставки. 

"Твърде много лъжи има около тази операция", смята Димитров. Той каза още, че агентите на ДАНС се държали като "мутри", а на земята с часове лежали хора, които след това не са задържани.

"Напъна се планината и роди мишка. Твърде много лъжи има около тази операция. Тя не е голям успех, тя е голям провал", коментира още той. 

Според него друга лъжа са думите на шефа на митниците Ваньо Танов за това, че в структурите по места съдът е възстановил уволнени от него митничари. В конкретния случай на Лесово нито един от митничарите не е уволняван, нещо повече - те са издигнати в службата по времето на Танов, обясни Димитров. Един от тях - Димитър Колев е задържан за канал за парфюми, но не е уволняван от Танов. В митниците тестът за лоялност при Танов са издържали и останалите задържани. "Тези хора по негово време са станали началници. Тези всичките са били удобни, издържали са теста и някои о т тях са издигнати по негово време", обясни Димитров. 

Според него акцията на ДАНС е повече ПР-ход, защото предстои да бъде изготвен бюджетът за следващата година и от службата трябва да отчетат дейност. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.11 2014 в 20:34

Май ти ще се облизваш като ти го слагам в човчицата педалче!А шоколада можеш да го изближеш от сцепените задници на Злобюлчо и Павката Чернюфф!!Ха-ха,нали сте всичкити курви на агите ,да те еба и в боклука!Ха-ха,наркоман недоебан.

04.11 2014 в 12:19

"Ммммм" ши казваш саму при облизвани.
Фнимавъй кой ти гу пудава, чи напуследък ви гу пудават саму "шоколадоф"!

ха-ха-хахххх!


майки ти дайба прозД гейбераст лайнив дейба-а-аааааа!

04.11 2014 в 12:04

ГФР-е ли си,мекере ли си,или най обикновен говнар ташакисти?Ммм?Що не ми го кажеш в очите?Ще ми бъде много приятно да ти покажа колко те обичам!!Ха-ха,мухъл смрадлив.

04.11 2014 в 11:36

Напъна се и Ревизоро да стане пак шеф на митниците !

04.11 2014 в 11:29

Аве лайнак покрайненски,
нъли уж рапта даваши на 1000чувека с личнътъ си карта би прустаку?!
Кък тъка си "биз рабута"?!
Пудмивай си увисналиа гъС и беж на укулумръстнуто!
Следобе в Четири-И-пет дъ си при туквътъ да удариш ина слабитилна шпакла!

ха-ха-хахххх

макъ ти дейба гейбераст необразован дейба-а-ааааа!

04.11 2014 в 11:23

Хе-хе ,а до къв бяс се докарват бея,гея и злодея,барабар със сините комунячета на црън Ваньо!А Карамба ,и аз да му таковам майката,ха-ха и аз съм без работа,та ме пиши два пъти да я таковам!Ха-ах

04.11 2014 в 11:06

Абе не знам защо си мисля, че и Ревизоро подклекна на мафията !

04.11 2014 в 10:55

Както винаги Емил Димитров е убийствено точен и докарва до бяс тиквофилите!

04.11 2014 в 10:06

Този психопат когато имаше възможност да направи нещо се прочу единствено с екипите си за бързо реагиране, които така и не свършиха никаква работа. Като какъв сега го интервюират не мога да разбера...... Аман от тъпанари като тоя тюфлек. След като си се провалил някъде най-малкото би трябвало да те е срам да се показваш изобщо. НЕЩАСТНИК !!!

Уффф забравих да поздравя Балкански.....майка ти да иба недоклатена.

04.11 2014 в 09:45

Това не е изсмукано от пръстите, а е изсмукано от пръстите. По-интересното е как този човек забрави, как изскачаше между камионите нощно време по граничните митници, запасан с едни пищаци и придружаван от любовницата си.
По-лошото в случая е, че и акцията и коментарите на Ревизора изглеждат като отвличане на вниманието от КТБ.