Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Разпадът продължава: ИТН вече няма структура в Плевен, лидерите избраха Радостин Василев пред Слави Трифонов

Каним Тошко Йорданов в Плевен, за да се запознае с народната любов в нашия град, пишат в позиция от ръководството на местната организация

OFFNews 18 юни 2022 в 12:15 35428 18

Слави Трифонов

Снимка Архив

Не можем да подкрепяме сляпо фалшиви пророци, заявяват от ИТН в Плевен

Структурата на ИТН в Плевен избраха областния председател Радостин Василев пред лидера Слави Трифонов. От днес напускаме ПП “Има Такъв Народ” и повече няма структури на партията в град Плевен, град Кнежа, град Левски, град Долни Дъбник и град Пордим, обявиха в декларация до медиите от ръководството на общинските организации. 

В позицията си Александър Станев, Аспарух Йонков, Венера Василева, Венцислав Петков, Георги Борисов, Дамян Гаев, Десислава Костадинова, Никола Найденов, Симеон Илиевски и Цветомир Петров, подписали от името на ръководството в Плевен, обявяват: 

Две години всеки от нас вложи огромна воля, ресурси и време, за да убеждава в ценности, които лидерът на партията и приближените му предадоха.

Смятаме, че настоящите събития са неприемливи и в абсолютен противовес с целите и идеалите, с които започнахме в началото. Недопустимо е политиката на ръководството на партията да се изразява във вземането на еднолични решения в интерес на няколко души и с лека ръка да се хвърля на вятъра трудът на стотиците членове, симпатизанти и доброволци, които дадоха от себе си в името на една чиста и свята кауза.

Ние не можем да толерираме такова поведение. Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС и не можем да подкрепяме сляпо фалшиви пророци.

С настоящата декларация заявяваме пълната си подкрепа към Областния координатор на ПП “Има Такъв Народ” - Плевен и министър на младежта и спорта
Радостин Василев, Общинският координатор на ПП “Има Такъв Народ” - Плевен Деян Петков, както и към Иво Атанасов, Георги Георгиев, проф. Николай Радулов, Светлин Стоянов и Кирил Симеонов, които застанаха именно зад идеалите, заложени от създаването на партията, и не предадоха своите избиратели.

Каним г-н Тошко Йорданов на посещение в Плевен, за да се запознае с народната любов в нашия град, която вече срещна пред народното събрание. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

440

17

Pietro

18.06 2022 в 21:10

Чалгаджията доказа, че псевдопартията му е била скрепена с лъжи и празни обещания. Хората прозряха ситината и ще му бият шута.

6145

16

kokoten

18.06 2022 в 20:34

Яла бе,Тошко,да ти покажем народната любов.....твойта мама мама нещастна и на Дългия ибрик също.....мръсна паплач сте вие,само за два реда с Калашников сте......

2051

14

Propaganda

18.06 2022 в 17:28

Дългото чалгарче не схвана, че не е дорасъл за тая игра...пол. изнудване.

Господарите му от масква пак фърлиха рубли на вятъра.

А подкрепата за ПП нараства гловоломно.

2910

13

ivenco

18.06 2022 в 17:27

Къде ми е "ЧЕГЪРТАНЕТО".? Излъгахте избирателите си. Съюзихте се с герболяка и турчаляка. Поставихте световен рекорд по пропадане в рейтингите - за по-малко от година от победител - вън от Парламента. :)) Кееееееф. Пълни иди0ти.

905

12

бочо Кольо

18.06 2022 в 16:35

Браво плевенчани!
Бързо им паднаха маските на тези и се гушнаха с Буци и Шиши.
Показахме на Тошко Африкански що е то народна любов.
Покажете им я и вие, стига да посмеят да се завъртят в Плевен.

п.с. А то народната любов е като любовта на бай Ставри, но по-силна.

1810

11

Maxim

18.06 2022 в 16:16

Боклук слави, беше създаден в услуга на статуквото /задкулисието/ и когато им беше забранено да крадат го активизираха. Ще остане в историята на БГ като най-големия предател, поп Кръстьо ще е пионерче спрямо него.

5827

10

pisnamiotmutri

18.06 2022 в 15:46

Сигурно и тях ги купуват, че много ги е страх от структурите на улчиндолския маймун
 
X

Подкастът на OFFNews