Рашидов: Възможно е ДПС да стане втора политическа сила

Ивайло Анев 06 юли 2014 в 09:18 6029 13

"Възможно е ДПС да стане втора сила на предстоящите избори, не защото ще вдигне много своя резулат, а защото БСП ще падне", предвиди резултата от предсрочните избори бившият министър на културата Вежди Рашидов.

"Ясно е кой разклати банките, но навсякъде по света такива хора ги арестуват", каза още и Рашидов изреди - "Пеевски, Доган, Цветан Василев и главния прокурор".

"Бойко е умен човек, редно е да се готви отдалеч за следващо управление. У нас здравеопазването обаче и образованието трябва да са приоритет, а също и културата и идентичността, това му казвам на Бойко", заяви Рашидов.

"Трудно се намира най-добрият, който да извърши тежката операция в системата на здравеопазването, майстора, който желае да направи това", добави той..

Според Рашидов да се реди кабинет по-рано, значи трябва да се търсят удачните, добри кандидати, както и характер.

Бившият министър заяви, че ДПС и ГЕРБ няма да управляват заедно, докато той е до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ако има коалиция с ДПС, ще съм обменната единица - аз излизам, те влизат, каза той и добави, че присъствието му до Борисов говорело, че няма засега договорки за общо управление. Сега е моментът да бъдат наказани тези, които направиха възможно да не се накажат виновните за възродителния процес. Решението за него е на 5-6 идиота от Политбюро, но го проведе ДС", допълни бившият министър на културата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!