Рашидов: Възможно е ДПС да стане втора политическа сила

Ивайло Анев Последна промяна на 06 юли 2014 в 09:18 5250 13

"Възможно е ДПС да стане втора сила на предстоящите избори, не защото ще вдигне много своя резулат, а защото БСП ще падне", предвиди резултата от предсрочните избори бившият министър на културата Вежди Рашидов.

"Ясно е кой разклати банките, но навсякъде по света такива хора ги арестуват", каза още и Рашидов изреди - "Пеевски, Доган, Цветан Василев и главния прокурор".

"Бойко е умен човек, редно е да се готви отдалеч за следващо управление. У нас здравеопазването обаче и образованието трябва да са приоритет, а също и културата и идентичността, това му казвам на Бойко", заяви Рашидов.

"Трудно се намира най-добрият, който да извърши тежката операция в системата на здравеопазването, майстора, който желае да направи това", добави той..

Според Рашидов да се реди кабинет по-рано, значи трябва да се търсят удачните, добри кандидати, както и характер.

Бившият министър заяви, че ДПС и ГЕРБ няма да управляват заедно, докато той е до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ако има коалиция с ДПС, ще съм обменната единица - аз излизам, те влизат, каза той и добави, че присъствието му до Борисов говорело, че няма засега договорки за общо управление. Сега е моментът да бъдат наказани тези, които направиха възможно да не се накажат виновните за възродителния процес. Решението за него е на 5-6 идиота от Политбюро, но го проведе ДС", допълни бившият министър на културата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.07 2014 в 17:57

А дали е възможно да ти обръсна пожълтелия от лайна мустак? Дърт пияндурник.

06.07 2014 в 14:31

Вежди е мъжкар ... и много добре знае от какво разбира и какво говори. така че, ако не му разбирате смисъла на написаното - по-добре питайте, отколкото да преписвате чужди мисли и афоризми :)

06.07 2014 в 12:38

Какво му разбира главата на този от здравеопазване?"Обущарю,не гледай по-високо от обувките"-древен Рим.25г.,все"майстори,герои,гении"го "оперират,риформирът,гласят"това родно здравепогубване....голям келепир падна,няма що.Без пари и лекари,без ивдивидуална здравна сметка,секторът ще си остава същият.Атанасова ли ще се справи с проблемите?Или лично Геният от Банкя ще се заеме?ДПС втора политическа сила!?Боже,опази!Ченгета,комунисти,доносници и терористи в едно...креатура на Андрей Карлович!Втора сила!?Що пък не си направите удурмата с тях?Лика прилика сте си.Вежди,Вежди,мислех си,че 45 години стигат,да,ама не!

06.07 2014 в 11:47

Ти по-добре подари някаква помада за устни на Бочко, дето хода да прави свирки във Вашингтон.

06.07 2014 в 11:29

Професор Балкански, кво да видя отзад, при условие, че Меди му е изтърбушил задника като торба за зоб ?
То да беше мъж, та да се шашне човек, ама то, чиста курва.Койт не го е хванал, той не го е опрашил.Ако беше обратното, то ДПС не би изнасилвала държавата цяла година, благодарение на "златния пръст" !
В крайна сметка, от "златния пръст" остана само зацапаната кафява точка !

06.07 2014 в 11:11

Вежди, с повечето твои мисли съм съгласен, но жалко, че не можеш да проумееш какво представлява Б.Б. наистина - той трябва пръв да влезе в затвора за банковата криза, а не да вкарвате такъв закон против свободата на словото!

06.07 2014 в 11:11

Еми погледни отзад, и ще го видиш - приготвил е да ви го сложи.

Един голям, обаче тоя път не еврогейски, а евроазийски.

Щото друго не заслужавате.

06.07 2014 в 11:05

...най - добре е служебното правителство да "извади" от шапката вместо заек една шапна епидемия по уфтсите и кочовете... и нема байрям, нема и два байряма... по айрян на КПП-то и обратно към диарбекир...

... хахахахахаха

... РБ-то може ли, ааааа, такова, да е на второ местенце???

06.07 2014 в 10:48

Професор Балкански, ко стана с ДПС-ката курва, Сидеров ?
Къде се скри тоя гйонсурат ?

06.07 2014 в 10:33

Веждичка, как си я предсаваяш тази работа? Проста мутра и образование? Защото на мене ми звучат като несъвместими понятия.
Отделен е въпроса, как се връзваше бюджета с парите на здравната каса.