Радан Кънев: Отдавна отлаганата смяна на Танев е кризисен PR на премиера

OFFNews 28 януари 2016 в 20:57 6909 13

Радан Кънев.

Оставката на образователния министър Танев се очакваше много отпреди това и ние бяхме поставили въпроса и пред колегите от Реформаторския блок, макар и безуспешно. Това каза пред БНР лидерът на Демократи за силна България Радан Кънев.

ГЕРБ излъчва тежка нестабилност. Аз очаквах от премиера не кризисен PR чрез отдавна отлагана смяна на министър, а коментар на доклада на Европейската комисия и на настояването за външен независим мониторинг на прокуратурата, заяви Кънев.

Новини за сценарий за свалянето на правителството чувам само от ГЕРБ. Изобщо за този протест, ако не бяха тези новини от ГЕРБ, аз нямаше да знам. Ако става дума за сваляне, това е поредният път за самосваляне в героична поза, който не ми се коментира, защото аз гледам на политиката като на сериозна отговорност, а не подобни постановки, каза лидерът на ДСБ.

Работим сериозно организационно по структурите си в страната, както и на централно ниво за изграждане на нов сериозен десен проект, който да бъде реална алтернатива на днешното управление, защото липсата на алтернатива и пълният разпад вляво са повече от видими. Алтернативата на едно управление, което се забърка с ДПС и АБВ, ще дойде от дясно, категоричен е Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!