ПП и ДБ подписаха споразумението за общо явяване на изборите

OFFNews 13 февруари 2023 в 17:30 2710 5

Снимка Пресцентър ПП-ДБ

Лидерите на партиите в коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ подписаха официално споразумението за съвместното явяване на парламентарните избори на 2 април.

Подписи под споразумението сложиха Кирил Петков и Асен Василев - за Продължаваме Промяната, Христо Иванов - за „Да, България“, Атанас Атанасов - за „Демократи за силна България“, Владислав Панев и Добромира Костова - за „Зелено движение“.

Поемаме ясен ангажимент заедно да продължим демократичната промяна и да работим за изграждане на истинско модерно управление. Наша обща отговорност е да осигурим ясна посока за развитие и да направим следващите конкретни стъпки за реформиране на институциите, за да върнем доверието на гражданите и да модернизираме страната, съобщиха коалиционните партньори.

Обединяваме сили за постигането на една обща цел: развитие на България като справедлива държава с конкурентна иновативна икономика, висок стандарт на живот и намаляващо неравенство, заявиха още от "Продължаваме промяната - Демократична България".

Във вторник (14 февруари) в 11 часа коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще внесе в ЦИК документите за регистрация за изборите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1017

5

IvoIvo

14.02 2023 в 13:09

Като самостоятелно се издъниха, са подписвай

-1650

4

ob1

13.02 2023 в 20:15

Ми той импотентът и последните избори ги спечели - що не направи правителство, м?
А, да, дядката е импотентен във всяко едно отношение:)

-1650

2

ob1

13.02 2023 в 17:56

Смъдна ли ти под лъжичката, красимирчо? :)

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика