Пеевски се показал в кампанията при затишието по Гергьовден

OFFNews 20 май 2014 в 14:53 7098 0

Пеевски в предизборна проява

Снимка Facebook, "За подкрепа на Делян Пеевски"

Нереализиралият се шеф на ДАНС и кандидат за евродепутат Делян Пеевски незабелязано е взел участие в предизборната кампания на ДПС през почивните дни около Гергьовден.

Това става ясно от снимките във Facebook групата „За подкрепа на Делян Пеевски“. Там потребител е качил снимка от агитационна среща в Сърница, на която присъства и Пеевски. От снимката личи, че той стои вляво от председателя на партията Лютви Местан. Появата на Пеевски в Сърница не е изненада, защото той бе избран за депутат от Пазарджишки избирателен регион.

Партийната сбирка се е провела на 4 май, събота.

Скоро ще се навърши пълна година, откакто Делян Пеевски избягва медийното внимание.

От 14 юни 2013 г., когато бе избран за шеф на ДАНС, а дни по-късно се оттегли, успелият мъж на 33 г. отбягва светлините на прожекторите. Изявите му се свеждат до разсъждения пред отбрани медии и писане на законопроекти.

За последното обаче Пеевски не идва в централната сграда на Народното събрание. Той твори от разстояние – в бившия Партиен дом, защото, по думите на съпартиеца му Йордан Цонев, там му било по-удобно. Депутатът не е идвал толкова отдавна на работа в парламента, че поименните проверки, станали емблема на този парламент, водещите заседанието го отбелязват като „отсъстващ“ по инерция.

Голямата липса на Пеевски накара медиите да очакват с трепет участието му в „митинг концерт с почерпка“ в Бяла Слатина на 14 май.

Най-обсъжданото име за мероприятието не бе това на Тони Стораро, Джамайката, Роксана, Емо Крокодила, нито дори на Феката, а на Делян Пеевски.

Огромният медиен интерес обаче вероятно „подплаши“ депутата на ДПС и почерпката в Бяла Слатина мина без него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови