Паси: След изборите в САЩ започва основен ремонт на света. Джедаите се завръщат

Байдън е възпитан човек, ако бг родители чуят децата си да говорят като Тръмп, няма да са щастливи, заяви Паси

OFFNews 15 ноември 2020 в 09:48 8567 10

Започва основен ремонт на света. Ако използваме риториката на "Междузвездни войни", джедаите се завръщат. 

Така бившият външен министър Соломон Паси коментира изборите в САЩ.

Джо Байдън има забележителна биография, той е добър и възпитан човек, каза той, като подчерта, че се познава с Байдън и са работили заедно по приемането на страната ни в НАТО. 

Ако родители видят децата си да говорят като президентът Тръмп, няма да са щастливи, заяви Паси. 

България взе своето от управлението на Тръмп - сключихме много добра сделка за F-16, подписахме двустранно споразумение, обясни Паси. 

Тръмп няма да излезе от светлината на прожекторите - и никога не е излизал, даже филмът "Сам в къщи" е сниман в Тръмп тауър, коментира шефът на Атлантическия клуб. Според него България трябва да покани президентът Байдън да посети страната ни. 

Байдън ще върне света към науката и ще вземе сериозни мерки срещу пандемията от COVID-19, убеден е Соломон Паси. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

873

14

Гугуд Бабакрьк

16.03 2022 в 23:16

Майсторски казано ,Соломончо!!!!Добре,че тук имаме човек от "кухнята" да ни каже - какви попари са ни надробили по роднински Стрина Хилари и Кокона Виктория Нюланд !!!!
П.С.
"Джедаите се заврьщат "
Но Ти
там сега - не си нито Йода ,нито Оби Кан Кеноби !!!!!
Не си нито ,Джаба ,дори - Мандалореца.....
Ти си "Мандрагонеца"
Дьржиш за мандрагоните твоите Господари от
"Дьлбоката дьржава на САЩ",която разгради всичко,което Д.Трьмп сам изгради !!!!!!

10372

13

elbarbudo

15.11 2020 в 21:51

Окоа да наречеш монката паси американски агент е обида? Какво точно от правилата наруших?

10372

12

elbarbudo

15.11 2020 в 20:47

Шиши е стиснат, йончев не случайно избяга към америка за българия.

3005

11

Patrick

15.11 2020 в 17:53

Нищо няма случайно.Неслучайно се появиха Ленин ,Сталин,Хитлер,Рузвелт Чърчил Де Гол и много други.Тръмпизма се появи не защото Тръмп беше на власт а защото света се нуждае от консерватизъм и връщане на някой забравени ценности . Озаптяване и стопиране на много либерални слободии.С излизането на Доналд Тръмп от Белия дом тръмпизма не само че няма да изчезне а ще започне набирането на скорост.Нищо чудно през 2024 г.да спечели някой изповядващ тръпизма.Тръмпизма не е явление а необходимост за милиарди хора по Земята.Емблема която ще влезе в учебниците и ще шества през 21 век

3943

8

OtSofia

15.11 2020 в 13:48

Няма нужда децата ни да се мъчат да си превеждат от чужди езици, за да слушат какво и как си говорят не само Тръмп, но и всички световни ръководители. Нали си имат ТВ вкъщи? Цък - и чистите души на децата ни са подложени на неспирния поток отвратителности на Холивуд, българското кино и непоносимия език на шоупрограмите, започвайки от една, която си има и политическа партия. Това горният уж божем атлантически изказвач за благо говорене ли го има? Той май успяваше да се прави на хитър през годините, но сега вече няма как да се измъкне от очевадните истини. И - разбира се, понеже не може да се лиши от опиата и на парите, и на поръчковото говорене, т.е. да млъкне - просто е загазил. Да се оправя, пълнолетен е.

2900

6

Руми Лазарова

15.11 2020 в 11:45

Защо паси не споменава за голямата корупционна сделка на сина на Байдън в Украйна, която никой не отрича???Така ли започва кариерата му? Защо паси не споменава за здравословното състояние на човек, който ще води тази огромна държава, а с това и на света???Защо посито не споменава, че по времето на Тръмп не беше отворена нито една война за разлика от демократите? Дори намали броя на американските войници по света. Помните ли когато Килъри (хилъри Клинтън) каза при отиването си в Либия: "Отидох и видях и той (Кадафи) умря". Същинска цезарка, но ЦИНИЧНА. И как е днес Либия след тяхната агресивна и вредна намеса???

2900

5

Руми Лазарова

15.11 2020 в 11:41

пасито явно не е слушал речта на нашия премиер- цитирам, че караянчева е ПКП, че ще оправя европейски държавници с 200 в дупарата и т.н. Или услужливо не се сеща за тях?? Пасито математикът се направи зорлем на политик и по нрава му е да угодничи и ближи тези, на които се е посветил и му плащат. Чудя се кой го толерира в медиите при цялата му по еврейски наложена кариера. Той и такива като него не допринасят за подобряване на нашата политическа и икономическа среда, а обратно!
 
X

Подкастът на OFFNews