Не било среден пръст, а показалец: Къде ви е акълът?

OFFNews 27 януари 2021 в 17:15 5349 0

Кой пръст показва Валери?

На прозореца на бившия Партиен дом пред протестиращите граждани днес наистина е бил зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов, но според думите му, не е показвал среден пръст, а показалец.

Това твърди той пред колегите от сайта Клуб Z. 

Симеонов твърди, че е неоснователно обвинен от хора, чиито интереси защитава.

"На чист български език на това нещо му се казва „фейк нюз“ (от анг. ез. - фалшива новина, бел. ред.) или нещо подобно. Когато отворих прозореца, една част от периферията на протеста започна да крещи цинизми. Ако видите видеото, ще разберете за какво става въпрос. И аз показвам с показалеца към главата си като казвам: Къде ви е акълът? Аз подкрепям ресторантьорите и никой друг политик не ги е подкрепял така последователно. Да не говоря, че се мъча през Министерския съвет да облекча режима и да се отворят още на 1 февруари. И показвах с показалец главата си. След което излиза тази простотия", обяснява лидерът на националистите от НФСБ пред сайта.

И преди Симеонов е влизал във фокуса на медийното внимание с недотам премерени изявления и действия. Той трябваше да напусне поста си на вицепремиер в кабинета Борисов-3 заради репликата си, че майките на деца с увреждания са "кресливи жени с уж болни деца". Преди парламентарните избори патриотът предизвика скандал, отивайки на границата с Турция където дърпаше възрастна жена да си заминава обратно, за да не може да гласува.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови