МВР си търси кой да го реформира за над 1 млн. лева

OFFNews 13 август 2018 в 18:29 4257 1

МВР иска цялостно реорганизиране на структурите си. За целта ведомството е пуснало обществена поръчка за 1 150 000 лв. без ДДС.

Поръчката има четири основни дейности. Първата е проектиране на нова структура на МВР с цел повишаване на ефективността на ведомството. Втората е изготвяне на Единната методология за реинженеринг на процесите в МВР и Наръчник на нейното прилагане. Следващата е извършване на реинженеринг на процесите в МВР, а последната - провеждане на обучения, базирани на резултатите от извършения реинженеринг, става ясно от обявление, публикувано на сайта на Агенцията за обществени поръчки (АОП).

Поръчката е публиката с решение на директора на дирекция "Обществени поръчки" в МВР Георги Балабанов от 10 август. Крайният срок за подаване на офертите е до 17:30 на 14 септември.

През последните месеци бяха приключени два анализа на системата на МВР от вътрешни и външни експерти, припомня БТА.

Министерството разполага с най-големия ресурс в държавата - над 1 млрд. лева за 2018 г. Въпреки това негови служители протестират заради ниско заплащане и лоши условия на труд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

1

senester

14.08 2018 в 12:32

Ведомство,при това държавно, си търси кой да го преструктурира,срещу заплащане. Голяма смешка. Ами посъветвайте се с Митьо Очите,братя Галеви и другите експерти в бранша
 
X

Да помогнем на украинските деца!