Млади социалисти пуснаха във въздуха балони с 40 лъжи на ГЕРБ

OFFNews Последна промяна на 02 април 2019 в 12:02 1487 1

Млади социалисти пуснаха във въздуха 40 сини и сиви балона с лъжи на ГЕРБ снощи в столичния парк "Възраждане". 

Инициативата им под името "Обещания като балони, лъжи за милиони" беше по повод Деня на лъжата. Събитието беше организирано от Младежкото обединение на БСП в район "Възраждане".

"Балоните бяха в синьо и сиво, като цветовете на ГЕРБ, а листчетата с лъжите - в синьо и жълто, като знамето на Европейския съюз, обясни председателят на Младежкото обединение на БСП в район "Възраждане" Александър Димитров. Посланието ни беше свързано с отлитащите европейски мечти на ГЕРБ. Преди години беше модерно мотото "45 години стигат!", а ние сега казваме: "40 лъжи на ГЕРБ ни стигат!". Радвам се, че спонтанно към нашето събитие се присъединиха и граждани, на които им стана интересно".

Младите социалисти обясниха, че балоните са символ на кухите и изпразнени от съдържание обещания на ГЕРБ. "Видимите им резултати вече са ясни на всички, лъжите - също, коментира Александър Димитров. Отлитащите в небето балони с лъжи ни създадоха усещане за отиващото си управление на ГЕРБ. Лъжите отлетяха бързо - така, както и бяха изричани. Но няма толкова бързо и лесно да ги забравим. Очевидно е, че нетърпимостта на гражданите към тези лъжи става все по-голяма. Въпреки че нашата инициатива беше по повод Деня на лъжата и шегата, съвсем не на шега се обединихме около мнението, че е време управляващите от ГЕРБ да "отлетят" от кормилото на държавата", обясни Димитров. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7568

1

Tabadatko

02.04 2019 в 13:04

"45 години стигат." Това са го казали младите "социалисти"? :) Уродщината е белезнено бреме. Защо споделят своята с обществото, на всички е ясно. :)