Методи Андреев: Няма партия, която да изключим от задкулисието

Offnews Последна промяна на 27 август 2014 в 09:51 1786 7

Методи Андреев

„При протестите хората възстанаха срещу безпардонността в българската политика и олигархията и задкулисието. Не мога да изключа ГЕРБ от това. За съжаление няма българска партия, която да изключим. Трябва да влязат повече хора, които да го признават и които да се борят срещу това”, каза в студиото на „Здравей, България” една от изненадите в предизборната листа на ГЕРБ и бивш председател на Комисията по досиетата Методи Андреев.

„Не е тайна, че ГЕРБ направи няколко сериозни грешки в предишното си управление, една от които е отношението към дребния и средния бизнес", обясни Андреев.

"Знам какво е да си водач на листа и народен представител. За съжаление невинаги може да се помогне на всеки. Не съм имал вътрешен конфликт, защото знам какво губя, но знам и какво печеля”, допълни той.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.08 2014 в 16:41

Не е вярно, че Първа Частна Банкянска били направили само "...няколко сериозни грешки в предишното си управление, една от които било отношението към дребния и средния бизнес...".

Шайката на Белия генерал на практика почти ужищожиха малкия и среден бизнес. Просто се разходете по улиците на който и да е български град, и ще видите затворените магазини, спуснатите кепенци и запечатаните офиси, които по мремето на Тиквоча бяха принудени да фалират.

Сега тая бивша комунделска сган иска да се върне на власт за да доограби каквото може, обаче последствията от тяхното пагубно управление ще се видят догодина напролет. Миналия път народа ги изгони с камъни, обаче сега няма да им се размине така леко.

27.08 2014 в 12:44

Я, днес хомото е дежурен в тоя форум :D Време беше малко за смяна, че на колегата му "оff" му изпуснаха амортисьорите вече :D
-----------
Хомо, мамин златен, като си хукнал толкова да плещиш за лустрация, я кажи какво ще правим с червеното Лили, Боко с неговата членска книжка и диплома от комунистическо милиционерско училище, и останалите червени тикви?Каква е опорната точка?

27.08 2014 в 11:39

Вуйчо, купиха на майка ти лайняната "опорната точка" !!

27.08 2014 в 11:17

И него купиха Пенчо и него.

27.08 2014 в 11:13

Интересно как видният антикомунист и лустратор Мето Андреев се съгласява да води листа, която съвсем открито включва доносници, ДС ченгета и бивши мутри? Знаел бил какво печели! Очевидно ще спечели доста. Предимно в евро.

27.08 2014 в 11:03

Браво!
Сега, остава и една ЛУСТРАЦИЯ на ДС, смятай, червените прасета на Путин ще заемат поза "партер".Иначе, не виждам оправия в тази държава

27.08 2014 в 10:33

Всички са маскари. И той е маскара, но нямало как. Важно било повечко такива да влезнели.