Quantcast

Марси Рийс: Пардю беше на частно посещение в България

OFFNews Последна промяна на 19 ноември 2013 в 12:06 2369 8

Н. Пр. Марси Рийс Снимка: Посолство на САЩ

Бившият посланик на САЩ Джеймс Пардю е бил на частно посещение в България, когато се е срещнал с протестиращите студенти в Софийския университет.

Това каза американският посланик Марси Рийс пред журналисти при посещението си в 17 СОУ „Дамян Груев“, съобщи Агенция „Фокус”.

На въпрос - как ще коментира, че Пардю се срещна с протестиращи, и по този начин взе страна във вътрешните работи в България, посланик Рийс отговори: „Той е пълноправен гражданин и може да прави каквото пожелае. Той беше на частно посещение в България”.

Подкрепям хората да говорят един с друг за наистина сериозните проблеми, които се отнасят за страната, каза още посланик Рийс.

На въпрос какво би било посланието ѝ във времена на смут в България Марси Рийс отговори: „Мисля, че България има светло бъдеще. Наистина се наслаждавам да бъда тук. Мисля, че дискусията по сериозни теми, относно пътя напред, е наистина добър начин за развитие”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.11 2013 в 19:44

Дедо поп, ако иде на частно посещение при някоя засукана булка от енорията, попадията на връщане ще го чака с най-дебелата точилка. Мъжът на засуканата булка ако го фане, също няма да е особено толерантен.

Бившия посланик, обаче, от друга страна, ...

19.11 2013 в 17:24

+

19.11 2013 в 15:28

Великов, гнусен си! Ако обичаш си излагай мокрите сънища в по-подходящи сайтове.

19.11 2013 в 15:01

Именно

19.11 2013 в 13:31

Както вече знаем,цял свят разбра,че ДС е част от БКП,а покрай БКП всичките и подразделения се подразбира,че "осъдени" като престъпни,а тия от БСП се гордеят и се натискат да са наследници на всичко това.Това,че НАТО(ЕС,САЩ) си затварят очите и ушите пред този факт, ги прави съучастници в престъпленията срещу човечеството и по време на комунизма.Следователно не е важно Пардю какво е казал на студентите за да ги заблуди,а е важно какво е казал на министъра от МВР.

19.11 2013 в 12:56

Я пак! Кой ти ги говори тези недомислици: " Бивш посланник не може да се върне по никакъв начин в държавата, в която вече е бил посланник"

Помисли си пак. Съветския Съюз се разпадна вече. Никой не пречи на частни лица да пътуват по света.

19.11 2013 в 12:52

Тоя Пардю се оказа по-свободен гражданин и от нашите. Щото ако Иван Костов беше посетил окупаторите нямаше да ви слезе от езиците. А Пардюто за малко да мине незабелязан. То въпросът е дали "студентите" са свободни граждани и могат да правят каквото си искат, или са купени и правят каквото други поискат.
Г-н Пардю, по съвместителство е бил резидент на ЦРУ за Балканите в Македония и България и отговорен за т.нар. "цветна революция" в Сърбия, та идването му у нас и посещението в СУ не са случайни, както и знамената с юмрука. Навярно са останали от някоя от неговите "революции", та ги е харизал на РЕВАлюционерите, а кака Марси нека не се прави на ощипана госпожица. ЦРУ, Сорос, Пардю - топлата връзка на "революциите" в угода на американските интереси.

Мнения, мнения, мнения и нито едно от тях не съвпада с това на реаниматорите или на мекопишките уркопатори :) Цвинокио сигурно сънува как е строил в едно главния прокурор, вътрешния министър и президента в качеството си на премиер, който ги е паканил на разговор :))))))))) Глупавия шумкар откъде да знае, че няма да е прайм-министър и че тази длъжност не може да кани президента на разговор :)))))))))

Къде си бе рязана ситовска чушка? да не са ти напълнили снощи "камбите" на туршия?

19.11 2013 в 12:29

Явно протокола не важи единствено за американските дипломати. Бивш посланник не може да се върне по никакъв начин в държавата, в която вече е бил посланник освен в качеството си на емисар на държавата, която го е изпращала. Американското правителство традиционно ползва свои служители за "частни" мисии, с които администрацията не иска да се обвърва официално. Нищо ново под слънцето.