Конспирация: Делян Добрев свърза ветото на Радев с Елена Йончева

OFFNews 21 февруари 2018 в 13:32 4215 0

"Президентът има право по Конституция да налага вето на всеки закон, който прецени. Не сме се запознали с мотивите. Kогато се запознаем, може да ги коментираме конкретно. Това, което ни кара да се замислим, е дали ветото не е свързано с бивши членове на неговия екип. Говоря за Елена Йончева."

Това каза депутатът от ГЕРБ Делян Добрев пред журналисти в Народното събрание по повод наложеното вето от президента върху промените в Закона за банковата несъстоятелност.

Той заяви, че Елена Йончева е участвала в офшорка, която се представлява от Зорница Блъскова, която пък по информация, която прочел в интернет, била съдружник в друга фирма, сочена за участник в източването на КТБ.

Според Добрев президентът се изказва много ласкаво по отношение на Елена Йончева и затова съществува съмнение дали ветото не е свързано с "нещо такова".

"Не знам дали си спомняте едно интервю на Николай Бареков, в което твърди, че Елена Йончева си е договаряла лично космическите хонорари с Цветан Василев в TV7", каза още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови