Quantcast

Каракачанов и Симеонов лично ще преговарят с дамите на ГЕРБ

Нели Чолашка Последна промяна на 16 октомври 2014 в 13:17 3036 2

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов

Двамата съпредседатели на Патриотичния фронт - Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, се явиха лично на първия кръг от преговори с ГЕРБ за съставяне на коалиционно правителство. Заедно с тях в разговорите ще участват и Поли Карастоянова и Искрен Веселинов.

От името на ГЕРБ първият кръг от разговори водят три дами - Цецка Цачева, Румяна Бъчварова и Менда Стоянова. Лидерът на партията Бойко Борисов обяви, че ще се включи във втория етап от консултациите - преговори с партиите, с които биха направили коалиция.

БСП, ДПС и Реформаторският блок изпратиха предходните дни на консултациите с ГЕРБ известни лица на партиите, но лидерите им не присъстваха.

По-рано днес Валери Симеонов обяви, че Патриотичният фронт ще даде подкрепа за политики и програми, но няма да прави коалиции.

"Коалицията се приема като нещо компрометиращо, грозно и непристойно сред българското общество и от тази гледна точка не искам да изглеждаме като хора, които на всяка цена ще подкрепят политиката на мандатоносителя ГЕРБ, ако той е мандатоносителят", обясни Симеонов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.10 2014 в 14:05

Поставят условия, които биха предизвикали етническо напрежение в страната, което аз няма да допусна. Искат от мен да стана Ратко Младич! Това е крайно несериозно, да не кажа опасно. Няма да го направя! Всички видяхме какво се случи в Сърбия", казва още Борисов.

16.10 2014 в 13:50

е така се прави! а не като ония цървули от РъБъ. тоа ша дойде.... другия нема да дойде..... рамадан се събудил в цикъл и не знае откъде го зачесал костов днеска....
дришльовци драгалевски