Quantcast

Караджов: Няма хляб в разговора легитимен ли е Гражданският съвет

Ивайло Анев Последна промяна на 02 февруари 2016 в 13:54 3010 3

Депутатът от Гражданския съвет на Реформаторския блок Гроздан Караджов.

Разговорът легитимен или нелегитимен е Гражданският съвет (ГС) на Реформаторския блок е пращане в глуха улица. Няма хляб в него.

Така депутатът от съвета на РБ Гроздан Караджов отговори на изявлението на Найден Зеленогорски, че Гражданският съвет е нелегитимен и няма право да взима решения. Вчера депутатите от ГС обявиха, че ще гласуват "въздържал се" за кандидатурата на Меглена Кунева за образователен министър.

"Имаме си принципи и правила, по които се издига кандидат за министър", посочи Караджов. По думите му съгласно правилника на Парламентарната група на Реформаторския блок министри могат да се номинират с мнозинство от групата.

"Не е свиквана парламентарна група. Ако Меглена Кунева дойде да представи концепцията си там и след това пред гражданския съвет, това би било легитимно. Не може да нарушаваш органите на собствената си партия, а да пледираш за единство и подкрепа. Не ме интересува какво е казал някой, аз казах каквото искам", категоричен бе депутатът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.02 2016 в 17:09

Зеленохайверски е калтак ТЪП като бившата си вдъхновителка, менторка и настойница Надка-патка, А този господин,Караджов, забележете, има интересна глава. Като китайски патладжан.

02.02 2016 в 15:35

Гроздан Караджов e пич!!

02.02 2016 в 14:00

Няма хляб. Но май и хартия няма че от това напъване голямо осиране стана...