Калоян Паргов: Утрешният ден на София може да бъде по-добър, по-светъл и по-чист

OFFNews 17 септември 2021 в 11:09 884 1

В деня, в който честваме Светите мъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София и отбелязваме празника на столицата, ние, общинските съветници, освен да поздравим столичани, трябва и да ги уверим, че полагаме всички усилия и ще свършим това, за което сме избрани - те да се почувстват като граждани на съвременна европейска столица.

Това каза председателят на БСП – София Калоян Паргов в словото си по време на тържествената сесия по случай празника на София.

„Нужно е да им дадем перспектива за пълноценен и качествен живот в един модерен град. Да им гарантираме сигурност – здравна, социална, екологична, на дома и имуществото им. Да оправдаем надеждите им, че София може да стане добро място за живот според разбиранията на съвременния човек", заяви той и призова да „запазим вяра, че утрешния ден на нашия хилядолетен град може да бъде по-добър, по-светъл и по-чист".

„Уважаеми колеги общински съветници, нека си пожелаем любовта ни към нашия град, която, надявам се, всички изпитваме, да ни води към взимането на мъдри решения", обърна се лидерът на БСП – София към колегите си.

„Гражданите очакват от нас да положим всички усилия нашия град, който е общ дом, да бъде приветлив, чист, достъпен, модерен и сигурен. Град, в който активните хората имат условията да работят и да се реализират успешно, децата да растат безгрижно и щастливо, а възрастните хора живеят достойно и спокойно", заяви Калоян Паргов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови