Кадиев: БСП да спре да се занимава със себе си

OFFNews 09 март 2014 в 14:02 1560 4

Георги Кадиев

БСП трябва да спре да се занимава със себе си и трябва да насочи вниманието си към предстоящите евроизбори. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от БСП Георги Кадиев.

По думите му БСП не трябва да се занимава с АБВ до изборите за Европейски парламент. Трябва да се занимава с хората, с програми, с идеи, с мисии, с кауза и това ще ни доведе до победата на изборите, категоричен е той.

Аз не дължа нищо на Георги Първанов и Румен Петков, но гласувах против това да бъдат изключени, посочи Кадиев по повод изключването им от БСП в петък.

Те бяха тръгнали да правят партия, така че излизането им можеше да стане автоматично, категоричен е Кадиев.

Преди месец замразихме членството им за една година и това беше правилното решение. Нищо не се случи от тогава до вчера. Сигурно ще има втвърдяване на редиците на БСП, но това води до загуба на периферия, посочи той.

БСП е най-демократичната партия, но по време на гласуването се случи нещо, което не ми допада. Гласуваха 91 души, а преди това в залата имаше 120 души. Много хора излязоха, за да не гласуват. Това не е добър знак. Все пак говорим за Георги Първанов, коментира Кадиев.

По думите му е възможно заради АБВ да има отлив на гласове за БСП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови