Известни личности: С вас сме, Радев и Йотова (видеа)

OFFNews 03 ноември 2021 в 13:05 1851 0

Известни личности от инициативния комитет, издигнал президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат на Дондуков 2, публикуваха в YouTube видеа в тяхна подкрепа.

Ето какво казват те: 

Аз съм проф. Боряна Слънчева. И работя повече от 40 години в Университетската болница по акушерство „Майчин дом“ като педиатър неонатолог. Подкрепям двойката Румен Радев и Илияна Йотова, защото смятам, че те стоят най-спокойно и устойчиво в днешния преломен момент за историята на България. Смятам, че те ще бъдат хората, които ще защитят българските позиции пред европейската общност и други международни институции.

Аз съм Маргарита Петкова и цял живот работя с думи. Най-изконните думи в българския език за мен винаги са били чест, доблест, достойнство. Точно тези качества виждам в президентската двойка ген. Радев и Илияна Йотова. И упражнявайки правото си на избор, избрах да им дам шанс в името на българския народ.

През първия си президентски мандат ген. Румен Радев доказа, че е не просто честен човек, а мъж на честта. Такива държавници са ни необходими, за да можем да предадем България на своите деца като чиста и свята република. Затова настоящата президентска двойка е моят избор!

Казвам се Еделина Кънева и съм певица. С цялото си сърце и глас подкрепям кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова, защото смятам, че това са българските политици, които искрено се интересуват от българската култура и изкуство.

Аз съм проф. Иво Христов. За добро или лошо от 20 години участвам в обществения живот и политиката. Тези 20 години са ме научили, че обществения живот и политиката изискват гръбнак и мъжество. Румен Радев има и едното, и другото. Затова подкрепям президентската двойка Радев – Йотова. Мисля, че имат още какво да дадат на тази страна.

Мажд Алгафари, преводач и журналист: Няма да подкрепя президента Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Аз ще гласувам за тях. Да седим пред компютъра вкъщи, в социалните мрежи, и да ги подкрепяме, не е равностойно на това да гласуваме за тях. Юмрукът, който вдигна Румен Радев пред президентството, беше за всички родолюбци в България.

Избори 2021

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Платено съдържание

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови