Quantcast

Изключената Росица Янакиева иска да се върне в БСП

OFFNews Последна промяна на 08 март 2014 в 10:11 3535 3

Росица Янакиева
Росица Янакиева

"Вчерашното решение на ръководството на БСП за мен не е решение на партията. Ръководствата се сменят. Но аз няма да променя убежденията си. Надявам се, че пак ще има момент, в който да съм част от БСП", коментира кметицата на Перник Росица Янакиева пред Нова телевизия.

Вчера от партията изключиха Георги Първанов и последователите му.

„Защо половината от висшите членове на БСП не са присъствали на взимането на това решение?", попита Янакиева.

Според нея големият проблем в БСП е липсата на комуникация. Янакиева заяви, че нито с нея, нито с някой от другите изключени членове са водени разговори.

„Срещам колеги, които заявяват, че ме подкрепят, но се притесняват, че към техните общини ще последват същите наказателни мерки, каквито имаше към Община Перник", заяви Янакиева.

Според нея това, което правят хората около Георги Първанов, е опит да реформират БСП.

„Болката за мен е, че в ръководството на БСП липсва чуваемост", коментира Янакиева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.03 2014 в 17:08

... в "стаичката за ГЛАДУВАНЕ"... гладуванеееееееее, гладуване... МОР !!!! ... морално, интелектуално, като Народ... бъл - га - ри - глу - па - ци...

08.03 2014 в 14:35

Първо да кажа на Оля от трамвай номер пет, или Лидуей,....Оля, яж ми хуя да те еба в майката курвенска и пачавра долнопробна!

Относно другата курва-комунистката, ...вашата партия трябва да бъде забранена, защото се хвали с простащините на БКП, която е осъдена и забранена! Даже и конгресите си броите от Времето на БКП.

Оляяя, яж ми хуя дейба твойта майка и курветина! И трола ти Ива и той да яде хуйовете на всички честни хора и на Волен Сидеров, бареков и Станишев говната.

Да ви еба в проститутките мизерни!

08.03 2014 в 13:14

Така и така и ..душата в рая- не става!. Има ситуации,в които човек е изправен пред драматичен избор ,отчита последствията,вкл. и негативните.Ти си го направила в полза не на партията, а на хора,на които си ЛИЧНО задължена за кариерата си.О кей,лоялно е!Но не досаждаи с приказки за ценности ,идеи и прочие. Защото за хора като мен,които не градят партийна кариера по никакъв начин не се хранят от това,а подкрепят партията си само в стаичката за гласуване,поведението на хора като теб си е най-обикновена мерзост.