Quantcast

"ГЕРБ и ДПС имат уговорка за референдума"

ОFFNews Последна промяна на 04 юни 2015 в 18:32 3794 8

Георги Първанов.

Георги Първанов заяви пред bTV, че ГЕРБ и ДПС са се договорили за референдума и истински диктуващите пряката демокрация у нас са Движението за права и свободи.

Думите на бившия президент идват, след като в Народното събрание не бяха приети предложенията на АБВ за предстоящия референдум. Деуг повод е и негова среща с Бойко Борисов, по време на която Първанов не е останал убеден в действията на управляващата партия.

„Това, което стана днес, може да се изтълкува като един опит да се отложи отново пряката демокрация. Нежеланието на ГЕРБ да приеме други законови предложения. Някой друг, най-вече ДПС, диктува как да се развива пряката демокрация. На есен ни чака една имитация. Разочароваме хората и ги отблъскваме от идеята за пряката демокрация", смята той.

Според него за всички е видно, че ГЕРБ и ДПС работят в комбина.

"Ползата е, че ДПС е една от малкото формации, които не са заинтересовани да се случи този референдум, особено в частта за задължителното гласуване. ГЕРБ играе играта на ДПС. ГЕРБ печели средно стратегически с оглед на президентските избори”, смята Първанов.

Бившият президент не коментира дали ще се кандидатира на следващите избори за държавен глава, защото е много рано още, но заяви, че в АБВ има достатъчно кадърни хора, които биха могли да го направят.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.06 2015 в 04:41

НЕМА ЛИ КОЙ ДА ОТЪРВЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ТОЯ ДЕБЕЛОГЪЗ БАНДИТ.?

04.06 2015 в 23:32

Какво, не е ли прав?

04.06 2015 в 23:28

Гоце,бе, какво стана с мезонетите, бе? Обзаведохте ли ги? К'ва марка батерии турихте в баните?

04.06 2015 в 23:11

Електронното гласуване е едно от най-глупавите неща, които народът ни може да си причини. Това е изключително удобен начин за манипулация на гласовете. Сега поне можеш да контролираш дали публикуваните копия на протоколи отговарят на подписаните оригинали веднага след изборния ден.
Всяка електронна система може да бъде манипулирана. Няма нещо, създадено от човек, което не може да бъде контролирано от него. ЗАТОВА НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАЙТЕ НА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ!!!
Честно гласуване може да се постигне единствено при отбелязване черно на бяло на гласа.

04.06 2015 в 20:12

"ДПС ще загуби поне половината от местата си в НС при задължителен вот"

ДПС ще спечели поне 150,000 места от електронното гласуване в чужбина, дори без да броим идеалният инструмент за контрол, който е "дистанционното" гласуване.

Някой ще гласува гласува "дистанционно" от името на целия им електорат, даже и блаженопочившите.

А глупаците, които вервате на митологемите на Роската ще се чувствате много обладани.

04.06 2015 в 20:08

Гочо, знаем къде те стага чепика.
ДПС ще загуби поне половината от местата си в НС при задължителен вот а тоята партийка заедно с Аката отиват в канала.

04.06 2015 в 19:44

Нямат "уговорка", имат сделка. Трите точки на Плевню дават най-голяма преднина на големи партии с много пари зад тях, т.е. на Герб и на ДПС.

За ДПС има и допълнителен бонус от над 150к души, които досега на избори гласуваха със скъпа организация, а отсега нататък ще могат просто да си продадат гласа комуто трябва в чужбина и толкоз.

Те ще въртят държавата, а мнението на всички останали ще се изливат в канала.

Това е тъжната картинка.

04.06 2015 в 19:16

Off, много подвеждащо и уклончиво заглавиe na статията .
Ей, заради такива нещастни манипулатори като вас, протестирах цяла година и кусур . Ай ш`ви ева в.....