Евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки в дебат за предприемачеството със студенти в НБУ

OFFNews 01 декември 2016 в 06:30 3803 3

Как Европа стимулира младите и предприемчивите хора, какви механизми предлага, за да подкрепи техните бизнес идеи – това са само част от въпросите, на които ще отговорят евродепутатите Андрей Ковачев от ГЕРБ и Ангел Джамбазки от ВМРО в рамките на дискусията „Готови ли сте за собствен бизнес?”.

Събитието ще се проведе утре от 12,00 часа в зала 310, корпус 1, Нов български университет. 

Всички предприемчиви студенти са добре дошли на дебата в НБУ, където ще бъдат обсъдени проблемите на младите хора в Европа и ще бъдат представени политиките на ЕС в тяхна подкрепа, в т.ч. за стартъпи и започване на собствен бизнес.
Събитието е част от проекта „Европа и аз“, който Българското училище за политика “Димитър Паница” осъществява с подкрепата на Европейския парламент. Целта му е да провокира интереса и ангажираността на младите българи към работата на Европейския парламент и възможностите за тяхното развитие в рамките на Европейския съюз.

Догодина в рамките на проекта ще има още един дебат със студенти за ролята на свободните медии за демокрацията в европейския контекст, а също така и онлайн фотоконкурс, фотоизложба и дискусионен форум на тема: „Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?”.

Можете да се включите във всичките ни инициативи и да ни гостувате на събитията. Ако нямате възможност да присъствате на събитието в НБУ, ще можете да го гледате онлайн в реално време на интернет страницата на проекта www.europeandi.bg и на Фейсбук страницата на проекта https://www.facebook.com/europeandi.bg/ .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови