ДПС обещали да подкрепят Борисов, ако не допусне Патриотите във властта

Валери Симеонов обвини депутати на Доган в търсене на "политически дивиденти"

OFFNews 05 май 2017 в 08:20 3784 2

ДПС обещали да подкрепят Борисов, ако не допусне Патриотите във властта

Преди изборите представители на ДПС са имали среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, на която обещали подкрепа при условие, че Обединените патриоти не бъдат допуснати във властта. Това каза пред Нова тв депутатът от ДПС Велислава Кръстева. 

"Въпреки това те предпочетоха създаването на властова стабилност, реализация на вид партиен егоизъм и замениха стабилност на властта срещу стабилност на държавата", обясни Кръстева.

Тя определи като "политически цинизъм" това, че Валери Симеонов като вицепремиер ще отговаря за демографската политика. 

„Станахме свидетели на безпрецедентен пример за политически цинизъм. Вицепремиерът, който отговаря да демографските въпроси, а именно Валери Симеонов, е отявлен националист. Лидер на движение, което Съветът на Европа нарича фашисти. Цинизъм е този човек да бъде натоварен с една от най-отговорните задачи, която стои пред управлението”, на мнение е депутатът от ДПС.

От своя страна Симеонов отговори, че ДПС не са скрили, че са етническа партия. Той заподозря Кръстева и колегата ѝ Йордан Цонев в търсене на политически дивиденти и попита: "Аз питам, хора като Йродан Цонев, като г-жа Кръстева, с това хубаво християнско име Кръстева, какво правят в тази партия?". Той определи квалификациите на патриотите като фашисти "квалификации, които нямат нищо общо с реалността" и смята, че БСП и ДПС използват тази риторика в координиран удар срещу Патриотите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

05.05 2017 в 10:41

Квот и да праят радан с дръжката на знамето отзад не могат го настигна! Он едновременно въртеше орални дитирамби на боко, беше му в опозиция, гласуваше с него и не на последно място се бореше срещу него.
Даже Шива срамежливо извръща глава и навежда очи пред радан бай знамето.