Quantcast

Даниел Вълчев предрече спокойствието на кабинета да е до Нова година

OFFNews Последна промяна на 09 ноември 2014 в 12:11 3845 6

Даниел Вълчев

Спокойствието на кабинета ще е до Нова година или малко след 1 януари догодина. Това заяви пред Нова телевизия Даниел Вълчев.

Да си реформатор значи да правиш реформи. В този смисъл спокойствието на кабинета ще е до края на годината, защото дотогава ще се види дали ще се правят реални промени. Ако почнем пак да се оправдаваме с космоса, това няма да бъде простено, коментира Вълчев.

Повечето неща в политиката не стават пред камерите. Нищо страшно няма в това. Не мисля, че някой е направил някакви грешки. Процесът беше позитивен. Човек е в политиката, за да участва, а не да дюдюка от задните седалки. При нас винаги нещата са по просташки начин, каза той.

Моделът „Кой" се разгражда със системни усилия. Ако искаме да се преборим с негативните явления , ние трябва да положим усилия, категоричен е Вълчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.11 2014 в 03:16

папуняк

09.11 2014 в 13:58

Гугъл транслейт от масонски: Пуснахме ви да крадете, но дотам. Ако се опитате да ни изолирате или да правите реформи, с братята ще ви спретнем такива народни недоволства, че малкият Пепи ще ви се види като малка нощна музика.

09.11 2014 в 12:42

Вълчев като какъв се изказва? Нали се беше оттеглил от политиката и "отстрани" нападаше половината реформатори с животински квалификации вместо с аргументи. Сега пък давал отсрочка ТОЙ да видел дали щели да направят реформи. Като какъв дава? Защо не критикува министерствата на ГЕРБ като се представя от РБ, а точно към здравното е скептичен? Май забравя обаче че вече всички следим внимателно какво става и времето на царя който му е давал съвети тип -споко това никой няма да го помни след 5 години не се старай- отмина! Така е с хората които са се продали най-злобни са към свободните.

09.11 2014 в 12:31

Нормално - те след 3-4 седмици излизат за 1 месец във ваканция до след НГ. Няма кво толкоз да правят до НГ, че да се хванат за гушите.

09.11 2014 в 12:23

Прав е. Интелигентен човек. Прочее, между бившите царедворци около бай Симо прости нямаше.

Това правителство ще се разклати здраво, след като ВИСОКАТА ЦЕНА НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА се калкулира в новите сметки за ток през зимат, и влезе във всички други цени на СТОКИ И УСЛУГИ които ще скочат автоматично.

Тогава НАРОДА няма да слуша повече сладки приказки, а ще си защити интереса. Тази ОТРОВНА КОМБИНАЦИЯ на НИСКИ БЪЛГАРСКИ ДОХОДИ и ВИСОКИ ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕНИ няма да доведе до нищо хубаво.

09.11 2014 в 12:21

Чудя се дали спокойствието на Д. Вълчев не трае вече прекалено дълго.