Даниел Вълчев напуска ръководството на ДБГ

OFFNews Последна промяна на 21 юли 2014 в 12:50 3016 9

Зам.-председателят на "Движение България на гражданите" Даниел Вълчев напуска ръководния пост в партията.

Причината за решението на Вълчев е академичната му кариера в Софийския университет.

Вълчев наскоро стана професор по право в Алма матер и подчертава, че решението му да се оттегли от ръководните постове в партията е от „лично естество и във връзка с университетските му задължения.“

Винаги съм се гордял с това, че съм един от създателите на ДБГ и оставам активен член на движението, подчертава Вълчев и е категоричен, че ще участва в работата и форумите на партията.

Искам също да изразя своята безусловна подкрепа на нашия лидер Меглена Кунева. Без нея този проект нямаше да бъде възможен, не е възможен и днес, казва още той.

Според устава на ДБГ, на мястото на зам.-председателя се избира нов по предложение на лидера на партията, като се очаква Меглена Кунева да направи номинация за свой заместник.

Другите й двама заместници са Найден Зеленогорски и Йонко Грозев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.07 2014 в 09:12

Вие, които храчите в коментарите така грубо и бездоводно, платени ли сте или глупави? Грозна работа.

Вълчев е метри над вас, не ви вижда, не ви и чува. Просто нормален интелигентен човек, а не плюнка като вас.

22.07 2014 в 01:06

Прав му път! Очакваха да осребрят сред тарикатите поредния "Нов" цар с Кунева ама нещо не им се вързаха. Опита се да се пазари в РБ. Това му беше политичеката кариера след министерската. Мазник. Всички го презират - страшен професор!

21.07 2014 в 16:17

Marry, аз изобщо не виждам М да е казвал , кой да дава и кой не коментари. Интелегентнността , която си преписвате , не предполага ли първо да прочетете , после да разберете ( ако разбира се сте интелигентна ), и най накрая да коментирате?

21.07 2014 в 15:25

M, нямате абсолютно никакво право да казвате кой може и кой не да дава коментара и мнението си по даден въпрос. На това, което искате, интелигентните хора му казваме цензура. Радвайте се, че изобщо в обществото ни най-накрая е започнало публично обсъждане на подобни теми. А ако не Ви харесва, заминавайте в Русия, там ще е точно като за Вас. :)

21.07 2014 в 15:20

И кое му е супер? В политиката ще се бърка в настоящето на държавата. В университета ще се бърка с бъдещето ѝ...виждам такива "професори" като него колко струват и как съсипват студентите...

21.07 2014 в 15:19

Offnews, моля ви да сложите едно бутонче, което да скрива секцията за коментари и ако може тази настройка да се записва в бисквитка, за да може да остава и за следващите пъти, когато посещавам вашия сайт. Целта е елементарна - голяма част от списващите коментари тук са видимо ниско интелигентни, платени драскачи без никакво контруктивно мнение, което да допринесе за някаква дискусия, което прави този форум - абсолютно безмислен, говорилня и на моменти е отвратително за нас интелигентните хора да се чете. Всеки един символ, които същите тези глупави хора напишат хаби от нашите сметки за електроенергия и допринася за глобалното затопляне, което вреди на всички. За това е по-добре да не излиза по подразбиране на всички тази секция, ами да може всеки от нас да направи интелигентен избор дали иска да чете словоблудствата на форумните "герои" или не. Благодаря за разбирането!

21.07 2014 в 15:08

Супер ! Този дебил ме дразнеше с присъствието си там повече и от Кунева.

21.07 2014 в 13:44

Мани, мани, пък и как смуче... и вино и грапа. И зехтин си прави. Сигурно и кисели краставички за зимата си слага...

Жалко, че не е в Историческия.

:))))))))))))))))))))

21.07 2014 в 13:14

ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА!!!БОКЛУК!И този ще става "професор" и ще учи студентите на политическо брокерство?