Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Москов: Изпитвам клинично студени чувства към модела "Кой". Не можеш да имаш чувства към тумор

OFFNews 08 ноември 2014 в 10:15 23529 21

Петър Москов

"Аз изпитвам студено отношение към модела "Кой", клинично студено. А и не можеш да изпитваш чувство към тумор".

Това заяви новият министър на здравеопазването Петър Москов пред Нова телевизия по повод вчерашното си изказване от парламентарната трибуна, където се обърна към Делян Пеевски с думите "сенките раждат чудовища, нали, г-н Пеевски".

"Участието на отбора, на това мнозинство има за цел битка с мафията. Действията срещу нея не минават в това само да си говорим колко не я харесваме, а с реална законодателна промяна и реформа", каза Москов.

По думите на здравния министър няма нито една граница, наложена пред новия кабинет, която да попречи на изпълнението на програмата.

"Реформите са разписани в декларацията. Аз нямам сигнал до сега, че нашата програма няма да се изпълни. Ние знаем, че носим тежестта на този избор", каза Москов.

Здравният министър отново сподели възгледите си, че новоизлъченият кабинет вади от властта всяка от партиите, които стояха зад модела "Кой" през последната година - ДПС, БСП, АТАКА и ББЦ.

"Това правителство бе сформирано по обратния начин на миналото - прозрачно, мъчително и дори ядосващо за медиите и народа. Бяха дълги преговори, които дадоха резултат", каза още Москов.

По темата с КТБ здравният министър заяви, че най-важното в в случая е, че публичният интерес бе защитен и няма да се използват народни пари за оздравяване на заграбена банка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews