Д-р Асен Ангелов атакува Общинския съвет в София само с топ-експерти в листата си

Именит медик е част от екипа кандидати в листата на кандидата за кмет на София

OFFNews 22 октомври 2023 в 13:53 882 0

Ангелов
Асен Ангелов.

Авторитетният хирург Д-р Константин Димов е второ поколение лицево-челюстен хирург, член на Експертния съвет по лицево-челюстна хирургия към Министерството на здравеопазването, както и на Европейската асоциация по лицево-челюстна хирургия. Помогнал е на стотици пациенти с вродени деформации, лицево-челюстни и онкологични заболявания и травматични увреди.

Д-р Димов е роден през 1972 година в София. Завършил е Факултета по дентална медицина в Медицинския университет в столицата, след това Медицинския факултет, а впоследствие медицина и във Виена. Магистър по дентална медицина, хуманна медицина и здравен мениджмънт. Бил е част от екипа на Клиниката по Неврохирургия към столичната УМБАЛСМ Пирогов и председател на Съвета на директорите на най-голямото лечебно заведение за спешна медицина в България. В момента практикува в УМБАЛ „Св. Анна”. Специалността му е комплексна, изискваща освен професионализъм, и широки познания, и умения за екипна работа, и самообладание, и дълбоко, чисто човешко разбиране към страданието на човека и пациента, който е потърсил помощта му. Един от мотивите му да се включи в листата за общински съветници на кандидата за кмет Асен Ангелов е стремежът му на столичани да бъдат предоставени здравни услуги от най-високо качество, в най-съвременна болнична обстановка, каквито хората в столицата заслужават. Като един от водещите специалисти в своята област, той познава отлично проблемите на здравната система и възможностите за оптимизирането на здравеопазването в София, и то по такъв начин, че и лекарският труд да е реално оценен, и пациентите да получават нужната грижа и професионален ангажимент.

„Гордея се със семейството си, гордея се с това че живея и работя в Европейска столица, гордея се с богатството си от приятели. Надявам се да постигнем качествено и достъпно здравеопазване за софиянци. Проблемите, които съществуват в тази сфера са много, но на никой не му пука!“ – са думите, с които д-р Димов мотивира кандидатурата си с № 11 в листата за Общински съвет в листата на д-р Асен Ангелов за град София.

В надпреварата за общински съвет, като част от екипа на Асен Ангелов, са още финансовият експерт Антон Марчев, университетският преподавател Мария Карагьозова, Юрий Алкалай, световната рекордьорка в леката атлетика за ветерани Магдалена Христова, експертът по публични комуникации Ива Екимова и други специалисти в своята област.

За Асен Ангелов кандидат за кмет на София можете да гласувате с бюлетина № 11, а за Д-р Костадин Димов – с № 102 в листата за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика