Quantcast

Червеният Супер Марио - между ДС, водката и руското знаме

OFFNews Последна промяна на 10 август 2016 в 09:04 13735 9

Снимка 24 часа

БСП изненада с кандидат за президент, за когото огромната част от обществото никога не е чувала. 

Името на Марио Трайков бе добавено към списъка с възможни номинации на партията, с които тя ще участва в преговорите за общ кандидат за "Дондуков" 2 с АБВ. 

Червеният Супер Марио 

"Служителите на Народната милиция се опитват да накарат Кирил Дрангов да се предаде. Принуждават майка му и тъст му да разговарят с него и да го придумат. Напразно. Той остава барикадиран на тавана в своя дом. “По едно време стрелбата утихна, но едва на следващата сутрин разбрахме какво се е случило. Тогава бяха дошли Югов и Главинчев да видят “резултата”. Югов беше бесен – искал е баща ми да бъде заловен жив.

Имаше един много изискано облечен, наричаха го “другаря инспектор” – Тома Трайков. Той ни разпитваше с брат ми Борис, който беше на девет години. Него го биха с пръчка, която взеха от една играчка. А мен ме ритаха – счупиха ми ребро. Върхът на цинизма беше, когато ни казаха, че ни бият, защото снощи не сме им казали, че татко е вкъщи. Ако сме им казали, можело е да остане жив...”.

Това разказва Райна Дрангова, дъщеря на видния деец на ВМРО Кирил Дрангов, в своите спомени. А въпросният Тома Трайков, герой на социалистическия труд, е бащата на новоизлюпения кандидат за президент на БСП Марио Томов Трайков. Прочут в рода е и неговият син, кръстен на дядо си. Тома Мариов Трайков, който бе кандидат за общински съветник от БСП в София миналата година, стана известен с плаката си във фейсбук, на който агитира за себе си с руското знаме. 

Самият Марио Томов Трайков е член на контролната комисия на БСП. Членува в столичната организация на партията в "Овча купел". Бил е и кандидат за депутат през 2013 г. Роден е през 1960 г., юрист по образование, по занимание - бизнесмен. 

През декември 1991 г. става производител на първата частна водка у нас, кръстена на фамилията - Traykoff. Бил е спонсор на футболен клуб - "Пирин" - Разлог. Днес е собственик на хотел в Банско и на медицински център в "Красно село". Има и бизнес в Италия, Франция и Испания. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9340

9

Blagodatka Dushanova

11.08 2016 в 21:51

Ето това се казва щафета!"От комунизма май се отървахме,но от комунистите отърва няма!"...Помните ли Йосиф Петров от Великото народно събрание?...

11009

6

случайно прочетох

10.08 2016 в 12:53

Режимът на столетницата беше обявен за престъпен, но престъпниците не бяха наказани.
Вече 27 години цинизмът продължава.

8385

4

Ivansti

10.08 2016 в 10:55

Ауууу баща и дядо комунисти/врагове на народа/ да се, изсели, уБие, да му се забрани да работи, да учи.... А това е прекрасна стаия за чело ако не на Работническо дело, то поне на Земеделско знаме

9507

3

Да живее Бойко!

9277

2

66

10.08 2016 в 10:00

заради такива боко пак ще назначи сламена капела

8347

1

ЗахариЯт

10.08 2016 в 09:59

Така де, като ще се самозатрива столетницата, да се самозатрива както трябва. Не пипат лабаво другарите, признавам им го!