Борисов за празника на полицаите: Служете достойно и Бог да ви пази!

OFFNews 08 ноември 2014 в 17:31 2580 1

Бойко Борисов

Бойко Борисов, който за втори път е премиер от вчера, поздрави българските полицаи, които днес отбелязват професионалния си празник чрез профила си във Facebook:

„На днешния свят за християните Архангеловден, поздравявам всички вярващи и специално българските полицаи, които отбелязват своя професионален празник. Имайки предвид, че Свети Архангел Михаил е основният небесен пазител на душите и борец против злото, пожелавам на всички полицаи да служат с чест на България и да се прибират всеки ден живи и здрави при своите семейства. Прекланям се пред достойното дело на всички наши сънародници, които през последните 135 години утвърдиха българската полиция като една от институциите с най-голямо доверие в държавата. Изразявам и своята почит към паметта на всички полицаи, които жертваха живота си за България. Продължавайте да служите достойно на нашата родина и Бог да ви пази".

Самият Борисов е работил като пожарникар в системата на МВР и беше главен секретар на вътрешното министерство в кабинета "Сакскобургготски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови