Борисов за ДСБ: Не ме интересуват бракоразводни дела

Симона Костадинова Последна промяна на 22 март 2016 в 19:38 4329 9

Занимавахме се със сериозни работи, а не с такива бракоразводни дела. Изобщо не ме интересуват, заяви тази вечер председателят на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с депутатите на партията.

Миналата седмица депутатите от ГЕРБ настояха кадрите на ДСБ да напуснат властта, а вчера лидерът на тъмносините Радан Кънев сравни поведението на управляващата партия с бракоразводно дело от адвокатската му практика.

Борисов заяви, че ГЕРБ имат подписано споразумение с РБ и "нищо не налага повече да се коментира по тази тема". Добави и че не е нужно да се преподписва анекс към споразумението.

Парламентарната група на ГЕРБ е много единна, стабилна и ангажирана с всичко, което прави правителството и с всичко, което имат да приемат като закони - за правосъдието, за електронното управление. На фона на това, което се случва в Европа цял ден и огромните отговорности, които има партията и управлението, няма нищо, което да заслужава коментар, каза премиерът.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че Борисов е разпоредил проверки по сигналите на партията си, след което щял да вземе необходимите управленски решения.

След това, което днес се случи в Европа, самите български граждани няма да ни простят, ако ние се занимаваме с подобни теми. Определено ви казвам, че са маловажни, защото днес има много човешки животи, които вече просто ги няма на този свят. Самият факт, че се предприемат мерки и има огромно безпокойство на всички институции в цяла Европа, повярвайте, че тези теми, които трябваше да дискутираме и които бяха изложени от колегите преди няколко дни, са абсолютно маловажни на фона на това, което се случва, добави председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той е категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ стои твърдо зад Бойко Борисов.

Трябва да бъдем много умерени в изказванията си, бдителни и призивът е да заострим вниманието си към места с голяма концентрация на хора и в търговските обекти, където има предпоставка за възникване на тежки ситуации, каза още Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.04 2016 в 22:47

Противоречи ли си Премиера на въпроса,има ли корупция у нас,или,медиите така го представят!А може да си е променил мнението?Премиер и Президент също трябва да са в развитие,но да имат принципи!

23.03 2016 в 11:02

http://kafene.net/news_and_analysis.html?fb_33654253_anch=36362371

22.03 2016 в 23:57

Тиква, няма никакво значение ти от какво се интересуваш, важното е най-после прокуратурата да се интересува от теб

22.03 2016 в 22:52

Е разбира се, по-лесно е с любовници, там дела няма за какво да се водят, кой взел взел.

22.03 2016 в 22:16

Голяма Банкянска уста пълна с лайна! Никой нормален не се интересува от криминална тиква, крадяща избори в услуга на ДС!

22.03 2016 в 22:11

И аз очаквах да говори принизително за ДСБ.

Редакцията на вота на избори помпа егото на глупака вместо да го прави гузен. Редно бе някой да попита защо говори за бракоразводни работи при положение, че неговите подчинени се разкрякаха т.е. те повдигат темата и то с лъжи 20 кадри имали дсб 2 министри, оказа се че и наполовината не е, но никой не ги кара да обеснят защо лъжат отново притопляйки опорната точка опозиция/управление.

22.03 2016 в 21:44

Мутрак!

22.03 2016 в 20:48

Мишоци

22.03 2016 в 20:36

Саботирането на съдебната реформа е нещото, което няма да бъде простено, а не бръщолевенето.