Бойко: С окупация трудно ще бъде свалено това правителство

OFFNews 27 януари 2014 в 14:37 5390 11

Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ.
Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ.

Подкрепям протестите на студентите срещу правителството на срамната Тройна коалиция на БСП, ДПС и Атака. В същото време дори не допускам, че някой би си помислил да изпрати полиция и да използва сила срещу мирно протестиращи млади хора.

Написа в профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Не съм убеден обаче, че с окупацията на учебни заведения вече може да се постигне сваляне на това правителство, уточнява Борисов.

Управляващите са глухи за гласа на студентите и на всички протестиращи. В ГЕРБ продължаваме да настояваме за незабавната оставка на кабинета „Орешарски“ и разпускане на Народното събрание, и призоваваме за общи опозиционни действия с позволените от закона средства. Общ национален митинг пред парламента е едно от тези възможни действия.

Понеже на територията на университетите не се прави политика, отправям призив към студентите да излъчат свои представители и още утре с колегите от партията сме готови да се срещнем в централата на ГЕРБ и да изслушаме и обсъдим техните политически искания", коментира още лидерът на ГЕРБ чрез профила си във Facebook.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!