Белобрадова: Зад Григорова стоят най-изявените комунисти и путинисти

OFFNews 01 ноември 2023 в 13:54 6189 7

Елисавета Белобрадова

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Елисавета Белобрадова

Депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Елисавета Белобрадова заяви, че зад кандидат-кмета на БСП в София Ваня Григорова стоят "най-изявените комунисти, путинисти и всички представители на антиевропейската и проруска политика, която ненавижда свободата и държавния суверенитет".

В публикуация в социалните мрежи Белобрадова пише, че не ѝ е смешно да гледа карикатури и шеги, свързани с Ваня Григорова, защото ѝ е омръзнало "животът в София да прилича на меме". По думите на Белобрадова зад кандидатурата на Григорова стоят най-изявените комунисти, путинисти и всички представители на антиевропейската и проруска политика, която ненавижда свободата и държавния суверенитет.

Ваня Григорова е издигната от БСП за България и е подкрепена от "Левицата!". Тя получи и подкрепата на "Неутрална България", в която участват Комунистическа партия на България, Българска комунистическа партия, Партия на българските комунисти, "Нова сила" и "Русофили за възраждане на Отечеството" с почетен председател Николай Малинов - разследван за шпионаж в полза на Русия, награден с орден от Владимир Путин и санкциониран по глобалния закон "Магнитски". "Атака" на Волен Сидеров също подкрепи кандидатурата ѝ.

Депутатката от ПП-ДБ е на мнение, че Ваня Григорова няма нито екип, нито план, който да изповядва вижданията ѝ. Ето какво пише Елисавета Белобрадова:

"Безумните ѝ изказвания нямат нищо общо с проблемите на уязвимите групи, а представляват глупава каша от популизми. До тук виждам само призиви за саморазправа с малкото работещи хора, които помагат на социално слабите и хората в нужда.

В неделя НЕ гласуваме персоналната вендета на господин Бойко Борисов, манипулациите на господин Пеевски и личните си дразнения.

Гласуваме ЗА бъдещето на столицата ни. Гласуваме за Васил Терзиев и стотиците експерти, районни кметове, десетки съветници, които ще стоят до него.

Гласуваме за човек, помогнал на хиляди деца да намерят бъдеще, професионално развитие и смисъл в живота.

В този живот, който съществува, а не в никога неслучилото се комунистическо „светло бъдеще“ с мирис на кюмюр.

Разбирам, че от своя страна госпожица Григорова е чудесна за гифчета и смешни картинки, но съм на 46 години и помня какво е комунисти на власт. Не ми е смешно".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

7

Зла свекърва

01.11 2023 в 20:36

Дано Терзиев да спечели на балотажа в неделя. Способен човек, ще задвижи администрацията в столицата и ще влязат доста по-кадърни и способни хора.

Всички разбрахме, че родата му са кофти хора. Никой не каза нещо лошо лично за него, защото май няма.

Софиянци, умната и мислете каква ще я надробите, че после да не ви бием с камъни, ако позволите столицата да се управлява от отявлена защитничка на червеното знаме.

1000

6

Ендевър

01.11 2023 в 19:29

Кой е по-як в боя - тъмночервена комунистка или отрочето на ДС шефове! Аз залагам на отрочето! И няма да залагам/гласувам за нито един от двамата!

900

5

нещото

01.11 2023 в 18:30

А зад тази кой стои и я чака да се наведе хубаво !!!!

-4778

4

137

01.11 2023 в 16:25

Ахахахха. Егати кампанията! Вече си мерят и комунистите. Сигурен съм, че на Васко са му по-големи комунистите. Той само с тия от семейството му отнася синдикалистката от раз.

605

3

Wenc

01.11 2023 в 15:15

лелеее колко злоба от таз женица.

Интересно ,че за Мая Манолова можеше подкрепа, а за Ванчето не.. лицемери.

1000

2

Един друг

01.11 2023 в 15:10

Наистина си демотиватор. Прочети, какво е написала жената отново. Тогава може и да разбереш, кой стои зад Терзиев.

400

1

демотиватор

01.11 2023 в 14:28

Да, така е.
А зад Васил "Чичовото ДС-арче" Терзиев кой стои? (ツ)
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки