"Атака": Цачева си пали печката с наши законопроекти

Ивайло Анев 22 април 2015 в 14:01 2602 10

Заместник-председателят на „Атака“ Десислав Чуколов

От първия ден на 43-то НС от „Атака“ внесохме 43 народополезни проектозакони и проекторешения. За съжаление те отлежават по комисии, може би Цецка Цачев си пали печката с тях, но те не влизат в пленарната зала.

Това заяви в парламента заместник-председателят на „Атака“ Десислав Чуколов.

„Предложили сме повишаване на пенсиите и заплатите, отпадане на плоския данък, но тези наши идеи не ги придвижват до пленарна зала“, категоричен беше той.

Чуколов заяви, че основната цел, за която работи "Атака" е подобряването на демографската картина в България, а това ще стане когато има пари в държавата. По думите му тогава българите няма да емигрират в чужбина, ще има повече деца, възрастните хора ще живеят по-дълго и по-добре.

Зам.-председателят на „Атака“ заяви, че парите ще дойдат ако се приемат предложенията на националистите, а именно: отмяна на концесиите за златните находища, за да влязат милиарди левове в нашата хазна, а не както е сега – в чуждите.

Чуколов припомни, че в момента у нас има сили на НАТО и попита дали някой от народните представители знае каква техника и колко войници на алианса има у нас.

“Ние сме категорично против България да взима някакво отношение в този конфликт, който се разразява между САЩ и Русия. Естествено, първо Русия е страна, която ни е освободила, която е много по-близка до нас. Но нека се разберат големите, а ние както и друг път съм казвал да не се врем между шамарите. Затова настояваме, вие го наричайте както искате, русофилство, русофобство, това всъщност е българофилство“, заяви Чуколов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!